Dieta lui Jennifer Aniston. Cum să slăbeşti 5 KILOGRAME, în 10 ZILE

Una dintre cele mai indragite si mai sexy actrite de la Hollywood este, fara doar si poate, Jennifer Aniston, care se mandreste cu un trup de invidiat la 48 de ani.

20 sept. 2018, 12:23
Dieta lui Jennifer Aniston. Cum să slăbeşti 5 KILOGRAME, în 10 ZILE

Daca te-ai intrebat ce face Jennifer Aniston ca sa arate bine, ei bine afla ca fosta sotie a lui Justin Theroux are o alimentatie sanatoasa si practica zilnic sport, scrie lyla.ro. Ba mai mult, ea a dezvaluit, in cadrul unui interviu, ca evita sa consume zahar.

Citeşte şi Forbes a anunţat lista celor mai bine plătite actriţe din lume. Scarlet Johansson a încasat peste 40 milioane dolari în ultimul an

De asemenea, ea a dezvaluit si cum arata meniul ei zilnic in timpul regimului pe care l-a urmat pentru a da jos cinci kilograme, in doar zece zile.

La micul dejun, actrita isi incepe ziua cu un pahar de apa calda cu lamaie, oua cu avocado si o felie de paine din faina integrala.

La pranz, Jennifer gateste legume sau o salata cu proteine, iar ingredientele vedeta sunt tonul, castravetele si lintea.

Pentru gustarea dintre mese, actrita opteaza pentru mere cu unt de arahide sau un ou fiert tare.

La cina, Jennifer prefera puiul la rotisor cu felii de dovlecel si sos pesto.

De asemenea, ea a mai precizat a practica yoga, alpinism si exercitii de forta, iar atunci cand nu are timp sa ajunga la sala, urmareste acasa DVD-ul antrenorului Simone De La Rue si se antreneaza in fata televizorului.