Dieta MIRACULOASĂ cu seminţe de in

Semințele de in sunt o sursă bogată de acizi grași Omega-3, fibre dietetice și mangan. Pe de altă parte, acestea conțin din plin acid folic, vitamina B6 și mineral,e precum magneziu, fosfor și cupru. Însă, ar trebui să știi că semințele de in te pot ajuta și să-ți recapeți silueta.

RomaniaTV.net
09 sept. 2016, 09:20
Dieta MIRACULOASĂ cu seminţe de in

Există chiar o dietă care are la bază aceste semințe și care promite să te ajute să slăbești chiar și 15 kg, în doar 2 luni. Sună promițător, nu-i așa? Partea bună este că nu vorbim despre un regim de slăbire costisitor. Ai nevoie doar de semințe de in și apă.

Cum se ține?

Trebuie să iei 3 lingurițe de semințe de in pe zi, pe tot parcursul zilei. Însă, atenție! La fiecare linguriță de in consumată ESTE OBLIGATORIU să bei un pahar cu apă.

Dacă nu le poți consuma ca atare, le poți adăuga în mâncare. De exemplu, la micul-dejun poți pune o linguriță de semințe de in într-un iaurt.

La prânz, le poți adăuga în supe cremă ori în piureuri, iar la cină în salate. E simplu, nu-i așa?

Citeşte şi  Condimentele în dietă. Cum te ajută să te menţii în formă?

Ce trebuie să mai știi

Evident că pe durata celor 2 luni, cât este recomandat să urmezi această dietă, nu trebuie să mănânci prăjeli, dulciuri, fast-food, făinoase și nici să bei sucuri carbogazoase sau alcool.

Poți mânca fără grijă iaurturi, brânză mai slabă, salate, supe, piureuri, legume la grătar și fructe. Apa plată e sfântă și în această dietă. Așa că, profită din plin și hidratează-te. Ce-i drept, nu ar strica să faci și ceva mișcare.

SFAT

Încearcă, pe cât posibil, indiferent de dieta adoptată, să-ți schimbi stilul de viață: să faci mișcare și să optezi pentru o alimentație sănătoasă. Doar așa vei elimina riscul de a te îngrășa din nou, așa-numitul efect yo-yo, și vei avea mereu o siluetă de admirat!

Află ce alte avantaje îți aduce dieta cu semințe de in