Dieta miraculoasă cu verdeţuri. Slăbeşti 3 kilograme în 7 zile

Dieta cu verdeţuri este una dintre cele mai apreciate din lume, având în vedere că te ajută să slăbeşti foarte mult şi sănătos în timp foarte scurt.

12 feb. 2014, 06:58
Dieta miraculoasă cu verdeţuri. Slăbeşti 3 kilograme în 7 zile

Dietă cu verdeţuri te ajută astfel să dai jos cel puţin 3 kilograme în maxim 7 zile şi mai mult decât atât îţi revigorează întreg organismul.

Pare greu de crezut, dar, ca să slăbeşti, nu trebuie să renunţi la toate bunătăţile. Singură condiţie este că una dintre cele trei mese zilnice să fie o mâncare din verdeţuri de primăvară.

Cum procedezi

Timp de o săptămâna, combină mesele obişnuite cu una sau două din mâncărurile cu verdeţuri de primăvară. În altă zi, mănâncă doar seară o salată de frunze de salată verde, păpădie şi leurdă, iar în restul zilei poţi consuma mâncărurile tale preferate. Totul este ca numărul de calorii consumate într-o zi să nu depăşească 1.600 pentru femei şi 2.400 pentru bărbaţi.

După şapte zile, vei slabi trei kilograme. Ai voie să repeţi dieta fără oprire, iar kilogramele vor dispărea miraculos.

Dimineaţa poţi combina salată verde, untişor, câteva frunze de păpădie şi puţină leurdă, pentru aroma sa asemănătoare cu usturoiul. Adaugă puţin ulei de măsline şi obţii o salată cu puternice proprietăţi de detoxifiere, eficientă în curele de slăbire şi cu foarte puţine calorii.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro