Dieta Pegan, cea mai noua cură de slăbire! Ce trebuie să mănânci ca să dai jos kilogramele în plus

Kilogramele in plus iti dau batai de cap, iar tu nu mai stii ce sa mananci ca sa topesti kilogramele in plus? Ei bine, iti propunem dieta Pegan, o combinatie intre dieta Paleo si cea vegana.

RomaniaTV.net
29 iul. 2018, 04:10
Dieta Pegan, cea mai noua cură de slăbire! Ce trebuie să mănânci ca să dai jos kilogramele în plus

Conform nutritionistilor, aceasta dieta este flexibila, singurul ei scop fiind consumul de alimente neprocesate, integrale. De asemenea, nu exista restrictii.

Ce contine dieta Pegan

Ei bine, conform expertilor in nutritie, 75 la suta din dieta se bazeaza pe consumul de fructe si legume, in timp ce restul de 25 presupune consumul de proteina animala si grasimi “bune”, precum ulei de masline, de cocos sau avocado.

Asadar, este important sa-ti faci stocul de cereale integrale si de quinoa, cursa ta zilnica de energie si vitamina B.

Ai voie sa consumi oua, intrucat sunt permise pentru beneficiile lor: sunt hranitoare si iti asigura aportul necesar de proteine si nutrienti.

In cazul dietei Pegan nu ai voie sa consumi dulciuri, insa daca nu poti sa te abtii sub nicio forma poti sa folosesti sirop de artar pentru a indulci ceaiurile ori mierea.

Ca sa scapi de kilogramele in plus, in timpul dietei Pegan, iti propunem sa consumi cat mai multe proteine din smoothie-uri facute din oleaginoase, adica nuci, caju, migdale si fructe de padure. De asemenea, poti sa inlocuiesti untul clasic cu cel de migdale sau cocos si laptele de vaca cu cel de migdale. E delicios.