Dietele zodiilor. Ce dietă îţi recomandă astrele

Fiecare zodie în parte are un tipar anume în ceea ce privește buna funcționare a organismului și menținerea sănătății, deoarece stilul de viață este unul diferit: unele zodii sunt active și au nevoie de proteine și fibre, pe când altele sunt mai degrabă sedentare, nu au atât de multă energie și necesită vitamine și minerale pentru a se echilibra. 

13 feb. 2015, 14:36
Dietele zodiilor. Ce dietă îţi recomandă astrele

Iată care sunt dietele adecvate fiecărei zodii în parte:

Berbec

Berbecul este o fire plină de energie, așadar cel mai bine i se potrivește dieta Atkins, deoarece presupune exerciții fizice combinate cu o alimentație bazată pe proteine și grăsimi sănătoase. Acest tip de alimentație, pe lângă faptul că ajută la pierderea kilogramelor, asigură buna funcționare a metabolismului.

Citeşte şi Zodii predispuse la bani în 2015. Când te va lovi norocul financiar

Taur

Taurul este gurmand, adoră dulciurile și trebuie să aibă grijă cât zahăr consumă, de aceea dieta cu indice glicemic redus este cea pentru care trebuie să opteze. Aceasta echilibrează nivelul carbohidraților, proteinele și grăsimile cu cantintatea de zahăr asimilat. Se recomandă și sportul.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce meserie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Gemeni

Pentru zodia Gemeni, dieta Weight Watchers este cea recomandată, deoarece nativii născuți sub acest semn astral tind să nu țină cont de numărul de calorii. Acest tip de dietă presupune consumul tuturor alimentelor în cantități moderate și are la bază o schema cu puncte care se face în mod personalizat, în funcție de vârstă și greutate.

Citeste continuarea pe diete-sanatoase.ro.