Dificultăţi în identificarea ADN-ului oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. INML: Oasele din casa groazei, foarte calcinate

Oasele descoperite în casa groazei din Caracal dau bătăi de cap celor de la INML. Surse citate de România TV spun că sunt foarte calcinate, așa că va fi foarte greu pentru specialiști să identifice ADN-ul.

30 iul. 2019, 13:24
Dificultăţi în identificarea ADN-ului oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. INML: Oasele din casa groazei, foarte calcinate

Specialiştii Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” din Capitală (INML) susțin că fac eforturi ca până vineri să transmită un rezultat al analizei ADN în ceea ce priveşte oasele găsite la locuinţa lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

Potrivit unor surse INML, citate de  România TV, oasele descoperite în curtea criminalului din Caracal sunt extrem de calcinate, iar depistarea unui material genetic, şi anume depistarea unui ADN, este incertă în acest moment.

Poliţiştii au găsit rămăşiţe umane la locuinţa lui Gheorghe Dincă, care au fost aduse la INML în weekend, iar analiza acestora a început luni dimineaţă. Vineri sunt aşteptate primele rezultate ADN. 

Până atunci, rămân ca probe declarațiile criminalului. Gheorghe Dincă a susținut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu în mod similar.

Informaţie bombă în cazul crimelor de la Caracal: Cadastristul de la adresa dată de Alexandra la 112 a dat poliţiei adresa criminalului