Simona Halep – Oceane Dodin 3-6, 6-3, 7-5 în turul doi la MIAMI. Urmează Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat, joi, în turul al treilea la Miami Open, după ce a trecut în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-5 de Oceane Dodin. În faza următoarea, românca o va întâlni pe Agnieszka Radwanska.

22 mart. 2018, 21:07
Simona Halep – Oceane Dodin 3-6, 6-3, 7-5 în turul doi la MIAMI. Urmează Agnieszka Radwanska

Simona Halep a avut un prim set modest, în care a acuzat probleme la gât și umărul drept. Oceane Dodin a făcut break încă din startul partidei și a fost la conducere în permanență, reușind să-și adjudece setul la 3, după ce a etalat un joc extrem de agresiv.

Simona Halep a început mult mai bine setul secund și nu i-a mai permis franțuzoaicei să preia deloc inițiativa. Simona a domninat setul de la un capăt la celălalt, impunându-se la 3 și trimițând partida în decisiv.

Setul trei a avut parte de mult dramatism și numeroase răsturnări de situație. Deși părea că partida se va îndrepta spre o victorie a lui Dodin, Halep a rămas în meci și a contracarat de fiecare dată break-urile reușite de tânara franțuzoaică. Dodin a avut 3-1 și 4-2, însă Simona Halep și-a ridicat nivelul jocului exact când trebuia, reușind să se impună cu 7-5, după un decisiv care a durat 53 de minute.

„Am avut multe meciuri dificle în acest an, sunt obișnuită. Am vrut să rămân concentrată, am luptat până la final în meci și asta e cel mai important. E greu să joci împotriva unei astfel de adversare care lovește foarte agresiv. A fost un meci nebun. Nu am știut unde va trimite mingea, a trebuit să rămân concetrată la fiecare punct. A fost foarte greu, dar sunt foarte fericită. Va fi un meci dificil cu Agnieszka Radwanska, trebuie să-mi deschid terenul mai mult, să caut mai multe unghiuri”, a spus Simona Halep.