FCSB – Viitorul 2-0 în etapa a 22-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

FCSB s-a impus, duminică, pe Arena Naţională, în meciul cu Viitorul, scor 2-0, prin golurile lui Man şi Momcilovic. FCSB a jucat în 10 din minutul 43, după eliminarea lui Gnohere.

17 dec. 2017, 19:49
FCSB – Viitorul 2-0 în etapa a 22-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

FCSB se apropie astfel la doar două puncte de liderul CFR. Ultimele patru etape din campionatul regulat se vor disputa în 2018. FCSB a început partida în atac și după 20 de minute a deschis scorul prin Man, care a fost lansat foarte bine de Pintilii. Tânărul stelist l-a driblat fin pe Hodorogea și apoi l-a învins pe Tordai. Cu un minut înainte de pauză, Gnohere l-a îmbrâncit pe Țucudean și arbitrul Sebastian Colțescu l-a eliminat pe stelist.

Viitorul a încercat să profite de omul în plus în partea a doua, dar cele două ocazii ale lui Cristi Ganea n-au putut modifica tabela. Deși au jucat în inferioritate numerică, roș-albaștrii au mai marcat o dată în minutul 65 prin Momcilovici, care a profitat de o ieșire greșită a portarului Tordai.

FCSB a fost urmărită și de ghinion după ce Dică a fost obligat să facă două schimbări din cauza accidentărilor. În minutul 30, Ovidiu Popescu a intrat în locul lui Pintilii, iar după pauză „Lampard” a ieșit și el accidentat, fiind înlocuit cu Morais.

FCSB – VIITORUL 2-0 (1-0)

Man 20, Momcilovic 65

FCSB: Niță – Enache, Larie, Nedelcu, Momcilovic – Pintilii (30 Ov. Popescu, 49 Jr. Morais), L. Filip – Man, Tănase, Fl. Coman (75 Golofca) – Gnohere.

VIITORUL: Tordai – D. Lopez (57 Cr. Băluţă), Țâru, Hodorogea, De Nooijer (54 Vână) – Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea – A. Chițu, Țucudean, Eric (62 Drăguş).

– tot duminică s-a jucat CSM poli iaşi – Juventus Bucureşti 3-1 (Platini 11, Sin 28, Cisse 50 – Călinţaru 26)

CLASAMENT