GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA 1-1

Cu o victorie în fața Pandurilor, Dinamo se califică în play-off. Steaua ocupă locul 2, cu 46 de puncte, în timp ce Gaz Metan a ajuns la 39 de puncte și se află pe locul 4. Medieșenii vor juca în ultima etapă din sezonul regulat cu CSU Craiova, ocupanta poziției a 3-a.

26 feb. 2017, 17:16
GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA 1-1

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  Gaz Metan joacă azi o carte foarte importantă în vederile ocupării unui loc de play-off, la finalul sezonului regulat. De altfel, clasarea altor echipe precum CS U Craiova, Dinamo, CFR și Astra pe un loc în primele șase depinde de rezultatul de la Mediaș. Mulțescu a și spus în această dimineață la Digi Sport Matinal că preferă un meci nul. Dacă pierd (n.r. – medieșenii), vin grămadă peste noi sau vin cu moralul scăzut. Dacă bat, sunt liniștiți, altfel abordează meciul”, a spus antrenorul Craiovei, conștient că echipa sa are nevoie doar de un egal contra Gazului, în ultima etapă a sezonul regulat, pentru a se califica în play-off.

GAZ METAN – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT 2017. LIVE STREAMING DIGI SPORT 

Min. 54: 1-1, Sikorski aduce egalarea pe tabelă

Min. 30: 0-1, gol Denis Alibec, scorul le avantajează pe Dinamo, Astra şi CFR Cluj.

Echipa de start a Stelei:

Steaua: Niță, Enache, Bălașa, Tamaș, Momcilovici – Muniru, Pintilii – Jakolis, Alibec, De Amorim – Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Tudorie, Fl. Tănase, Mihalcea, Achim, Moke, Boldrin

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  Mulțescu se așteaptă ca Gaz Metan să aplice strategia din meciul tur cu Steaua. ”Atunci au dat un gol norocos și, în rest, s-au apărat tot meciul. Au mai avut doar o ocazie prin Llullaku. Același lucru cred că va fi și acum”. Ultimul duel direct dintre ei s-a consumat în prima parte a acestui campionat, când Gazul a câștigat cu 1-0 pe Arena Națională.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  Deși Gigi Becali a declarat că nu-și dorește ca Dinamo să ajungă în play-off, iar acest lucru se poate întâmpla dacă Steaua va pierde cu Gaz Metan, Mulțescu nu crede ”roș-albaștrii” vor ceda deliberat meciul de la Mediaș.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  ”E posibil să se întâmple ca, prin jocul rezultatelor, să iasă Dinamo din play-off. E normal ce spune Becali, pentru că e adversarul tradițional. I-au mai bătut și de două ori, 3-1 și 4-1. Și jocul a crescut acum”, a mai spus Gheorghe Mulțescu la Digi Sport Matinal.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  În cazul în care Gaz Metan va câștiga cu Steaua, echipa lui Pustai își va asigura calificarea în play-off, întrucât nu va mai putea fi devansată de Dinamo. În aceste condiții, ”câinii” vor mai putea spera, dacă vor bate pe Pandurii, că vor termina în fața Craiovei, a lui CFR Cluj sau a Astrei.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  Și Cosmin Contra are încredere în corectitudinea rivalilor stelişti. “Nu mă tem de nimic, Gigi Becali şi Reghecampf nu se pretează la astfel de lucruri. Dacă se pretează în 2017 la aşa ceva înseamnă că n-am evoluat deloc şi am rămas în urmă cu 20 de ani”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  În urmă cu mai bine de o săptămână, într-o intervenție telefonică la Digi Sport, patronul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, preciza că nu o vrea pe Dinamo printre primele șase la finalul sezonului regulat.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  Acesta motiva că ”roș-albii” reușesc să se motiveze când întâlnesc Steaua, spre deosebire de celelalte partide, în care nu dau dovadă de aceeași mobilizare.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  ”Eu nu vreau să intre Dinamo în play-off pentru că ei se mobilizează bine cu noi. Sunt grele meciurile cu ei. N-ați văzut? Cu Viitorul nu joacă așa cum o fac cu noi. Ambiția poate bate valoarea. Dar atât, ei nu se pot bate la titlu, dar pe noi ne pot încurca în meciul direct”, declara Becali, la Digi Sport, acum mai bine de o săptămână.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  Meciul de la Mediaș va fi al șaselea duel dintre Cristi Pustai și Laurențiu Reghecampf. Până acum, palmaresul îi este favorabil ”profesorului”, care l-a învins de două ori pe tehnicianul ”roș-albaștrilor” și a suferit o singură înfrângere în fața sa.

DIGI SPORT LIVE VIDEO GAZ METAN MEDIAŞ STEAUA ONLINE 2017.  Echipele probabile:

Gaz Metan Media: Pleșca – Crețu, Trtovac, Zaharia, Rugasevic – Danci, Tahar, Bic – Munteanu, Sikorski, Buziuc

Steaua: Niță – Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovic – Pintilii, Popescu – Jakolis, Achim, De Amorim – Alibec

Liga I, etapa 25. Meciul dintre Gaz Metan si Steaua poate fi urmarit live video stream aici, aici sau aici