REAL MADRID-BARCELONA: 3-4. Messi reuşeşte tripla

REAL MADRID-BARCELONA 3-4:FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-3, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei, al 168-lea El Clasico dintre cele două formaţii în prima ligă spaniolă.  

23 mart. 2014, 17:55
REAL MADRID-BARCELONA: 3-4. Messi reuşeşte tripla

Messi a marcat în minutele 42, 65 (penalti) şi ’84 (penalti), în partida câştigată de echipa sa cu scorul de 4-3.

Acestea au fost golurile 19, 20 şi 21 pentru Lionel Messi într-un El Clasico. Argentinianul l-a depăşit în topul marcatorilor din El Clasico pe Alfredo Di Stefano, cu care era la egalitate (18 goluri). 

Golurile au fost marcate de Benzema ’20, ’24 şi Cristiano Ronaldo ’55 (penalti) pentru Real Madrid, respectiv Iniesta ‘7 şi Messi ’42, ’65 (penalti), ’84 (penalti) pentru catalani.

Madrilenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 63, când a fost eliminat Sergio Ramos.



REAL MADRID-BARCELONA:

Min. 90: Fluier final

Min. 83: Un nou penalty pentru Barcelona, 3-4.

Min. 63: Penalty şi pentru Barcelona, 3-3 şi jucator eliminat de la Real. Messi reuşeşte dubla

Min. 55: La rampă iese şi Cristiano Ronaldo, care transformă un penalty obtinut usor tot de el

Min. 42: Messi aduce egalarea înainte de pauză, Real Madrid – Barcelona 2-2

Imagini VIDEO de la reuşite aici

Min. 25: Benzema reuşeşte dubla

Min. 20: 1-1, Benzema egalează. 

Min. 8:  GOOOL BARCELONA, 0-1! Iniesta deschide scorul printr-un șut din stânga fără speranță pentru Diego Lopez!


REAL MADRID-BARCELONA: Speranțele catalanilor într-un rezultat favorabil, care să-i apropie la un punct de rivali, în clasament, sunt legate de Lionel Messi, omul care atunci când a fost la cel mai înalt nivel pe terenul Realului, a dat mari bătăi de cap adversarilor.

În 26 de meciuri directe disputate, argentinianul a înscris de 18 ori, jumătate dintre acestea fiind reușite chiar pe Santiago Bernabeu. Este unul dintre terenurile pe care Messi s-a descurcat cel mai bine de-a lungul carierei.

În meciurile de campionat Messi a înscris de cinci ori la Madrid și doar odată când el a marcat Barcelona a fost învinsă. S-a întâmplat chiar anul trecut, când Real s-a impus cu 2-1.

În plus, el are o statistică impresionantă și în fața portarului madrilenilor, Diego Lopez, împotriva căruia a marcat de șapte ori atunci când cei doi au fost față în față. Real Madrid – Barcelona, joacă duminică, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1.

 
Embedded image permalink

REAL MADRID-BARCELONA: Ancelotti n-a mai învins Barcelona de un deceniu: „Cred că a sosit momentul”

Real Madrid are ocazia să se disțanteze la șapte puncte de marea rivală, Barcelona, dacă va câștiga El Clasico din această seară. Spre deosebire de predecesorul său, Jose Mourinho, pentru care meciul începea de la conferința de presă, Carlo Ancelotti a preferat să vorbească despre onoarea de a fi pe bancă la meciul meciurilor.

„Pentru un antrenor, pregătirea unui asemenea meci este una care implică motivaţie, emoţie, dar şi multă presiune. Dar astfel de lucruri dau savoare vieţii de antrenor. Cred că mulţi tehnicieni îşi doresc să fie în locul meu acum”, a spus tehnicianul italian al madrilenilor.

Acesta are toată echipa la dispoziție, aici incluzându-l și pe Benzema, care era incert. Iar pe „Santiago Bernabeu”, galacticii sunt într-o formă senzațională: anul acesta au șase victorii pe teren propriu și 19 goluri marcate.

DIGI SPORT LIVE REAL MADRID-BARCELONA:Real este neînvinsă în campionat de 30 de partide, însă antrenorul italian are o revanșă de luat după eșecul din tur de pe Camp Nou, mai ales că nu a mai învins formația blaugrana de pe vremea când era la AC Milan.

„Uitasem că ultimul meu succes în fața Barcelonei datează din 2004. De aceea, cred că a sosit din nou momentul pentru o victorie. Din fericire, aici la Real sunt fotbaliști care au mai învins Barcelona, o echipă redutabilă, iar ei mă vor ajuta să câștig din nou după 10 ani”, a mai zis Ancelotti.

DIGI SPORT LIVE REAL MADRID-BARCELONA:. Distanţa dintre Real Madrid şi FC Barcelona este de 4 puncte după 28 de etape, astfel că meciul care se joacă duminică seara, de la ora 22.00 (în direct la DigiSport), pe Santiago Bernabeu, va fi crucial, mai ales pentru catalani, care au şansa să se păstreze în plasa liderului.

Potrivit cotidianului spaniol AS, antrenorul Tata Martino va trimite în teren un trio ofensiv compus din Lionel Messi, Neymar şi Cesc Fabregas en attaque. Internaţionalul spaniol va evolua încă o dată în poziţia de fals număr 9, avându-l pe Messi în dreapta şi Neymar în stânga.

O adevărată pleiadă de vedete se va revărsa în această seară pe gazonul stadionului Santiago Bernabeu, valoarea totală a celor două loturi fiind, conform transfermarkt.com, de 1,15 miliarde euro. Catalanii stau mai bine din punct de vedere valoric, ei fiind estimaţi la 588,1 milioane euro, în timp ce madrilenii la 571,4 milioane.

Citeşte şi Neymar a fost vedeta El Clasico. Barcelona a învins pe Real Madrid cu 2-1 VIDEO