„Din păcate, a murit. Dumnezeu să îi lumineze calea”

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, nimic nu a salvat-o. Denisa s-a stins din viaţă pe 23 iulie. 

RomaniaTV.net
23 iul. 2017, 11:59

După ce a aflat că Denisa Răducu a murit, Israela a postat un mesaj sfâşietor pe o reţea de socializare, menţionând că ea a vrut să o ajute.

„Din păcate, a murit. Am vrut din suflet să o ajut! Dumnezeu să îi lumineze calea spre odihnă veşnică! Condoleanţe familiei!”, a scris Israela. 

„Mă doare că acest copil n-a avut şansa să primească un tratament alternativ deoarece trăieşte alături de o parte lipsită de informare. Dacă după ce s-a întors de la Viena, partea ei de familie, mai ales mătuşa, cea care dirijează lucrurile e mătuşa. Ea le ştie pe toate. Ea spune ce să i se facă Denisei, ce să nu i se facă. Mama Denisei e foarte influenţată de sora ei. Normal că în rău. Mama Denisei nu este informată de toate posibilităţile care există pentru a uşura, nu salva. Un om în situaţie ei trebuie să fie înconjurat de susţinere, de căldură, de pozitivitate, de puterea de a lupta, de încredere în Dumnezeu. Nu invers. Ei i s-au adus lumânări, i-au adus popă. (…) Medicul israelian s-a retras, după ce a vorbit cu mai mulţi medici din România şi a aflat cine e. M-a întrebat dacă este cântăreaţă. E zis că dacă nu există o familie omogenă în jurul ei, cum să fie lângă ea. (…) Eu nu o să mă las. O să dăm noi bani să o scoatem din spitalul acela”, spunea Israela în urmă cu cîteva săptămâni. 

Ozana Barabancea a scris şi ea un mesaj emoţionant despre tânăra artistă care s-a stins din viaţă mult prea devreme.

„Un gand pios şi o rugăciune pentru sufletul Denisei Raducu(manelista)! Un copil ce nu şi-a trăit copilăria muncind pentru altii! Un suflet curat şi bun, un artist generos şi sufletist! Deşi drumurile noastre au fost paralele m-a impresionat extrem povestea şi destinul ei! E nedrept să pierzi un copil atât de bun! Dar trecerea la Domnul este întâlnirea cu Hristos! Moment de bucurie pentru sufletul ei, spre viaţa veşnică! Dumnezeu să o aibă în pază! Dumnezeu să o odihnească şi pe noi să ne întarească! Toţi suntem datori cu o moarte! E important să avem asta în minte ca să fim atenţi cum trăim! Denisa, dragă, zbori în lumină!”, este mesajul scris de Ozana Barabancea.