Din păcate, o veste tristă… Mama Mădălinei Manole…

Au trecut patru ani si jumatate de cand Madalina Manole a ales sa-si incheie socotelile cu viata, insa parintii ei nu si-au revenit nici acum. Mai ales in perioada sarbatorilor, mama solistei sta cu orele la cimitir si curata mormantul acesteia.

11 ian. 2015, 11:33
Din păcate, o veste tristă… Mama Mădălinei Manole…

Nu este zi de la Dumnezeu in care Eugenia si Ion Manole sa nu-si planga fiica. De sarbatori suferinta lor este cu atat mai mare pentru ca Madalina este singura care lipseste de la masa la care participa toata familia.

Anca Ţurcaşiu, dezvăluire CUTREMURĂTOARE la 4 ani de la moartea Mădălinei Manole. „Cu puţin timp înainte…”

Tocmai de aceea, inca din Ajunul Craciunului si pana dupa Anul Nou, Eugenia Manole merge foarte des la cimitir si petrece acolo cateva ore bune:

„Mama se topeste efectiv pe picioare de dorul Madalinei. Va dati seama ca in familia noastra nu mai exista sarbatori, nu ne mai putem bucura de Craciun si de Revelion. In fiecare an in perioada asta, inca din ajunul Craciunului, mama merge mai des la cimitir, decat in mod obisnuit. Sta cu orele la mormantul surorii mele, plange in hohote si ii curata acesteia mormantul”, a declarat Marian Manole, fratele Madalinei Manole, pentru CANCAN.ro.