DINAMO ZAGREB-PETROLUL 2-1. ELIMINARE pentru Petrolul din Europa League

DINAMO ZAGREB PETROLUL 2-1. Dinamo Zagreb a învins cu 2-1 pe Petrolul şi s-a calificat în grupele Europa League. Petrolul nu a reuşit nici măcar un punct (a fost 1-3 în tur), primind gol în minutul 90 plus 5!

28 aug. 2014, 21:02
DINAMO ZAGREB-PETROLUL 2-1. ELIMINARE pentru Petrolul din Europa League

DINAMO ZAGREB PETROLUL 2-1. Petrolul iese din Europa. Golurile au fost marcate de Duje Cop (22) și Domagoj Antolic (90+5) pentru gazde și respectiv Juan Albin (59) pentru ploieșteni.

min. 90: GOL ANTOLIC! DINAMO ZAGREB – PETROLUL 2-1!

min. 59: GOL ALBIN! DINAMO ZAGREB – PETROLUL 1-1!

min. 22: GOL COP! DINAMO ZAGREB – PETROLUL 1-0!

 

Dinamo Zagreb: 34. Eduardo — 6. Ivo Pinto, 5. Jozo Simunovic, 4. Josip Simunic (căpitan), 19. Josip Pivaric — 77. Marcelo Brozovic, 16. Arijan Ademi (24. Ante Coric, 90), 10. Paulo Machado (55. Ognjen Vukojevic, 64) — 28. Wilson Eduardo (2. Soudani, 71), 8. Domagoj Antolic, 90. Duje Cop. Antrenor: Zoran Mamic

 

Rezerve neutilizate: 1. Antonijo Jezina, 3. Luis Ibanez, 22. Leonardo Sigali, 20. Marko Pjaca.

 

Petrolul: 12. Alberto Cobrea — 2. Jean Sony Alcenat, 15. Ovidiu Hoban, 35. Gerson, 8. Mourad Satli — 11. Juan Albin, 91. Pablo De Lucas (9. Patrick Nkoyi, 74), 5. Sonz Mustivar (30. Laurențiu Marinescu, 79) — 10. Adrian Mutu (7. Gevaro Nepomuceno, 67), 80. Filipe Teixeira — 99. Toto Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu.

 

Rezerve neutilizate: 33. Mirel Bolboașă — 6. Dean Beța, 30. 20 Njongo Priso, 21. Victoraș Astafei

 

Cartonașe galbene: De Lucas (36), Jozo Simunovic (76), Marcelo Brozovic (87), Domagoj Antolic (90).

DINAMO ZAGREB – PETROLUL este LIVE VIDEO AICI

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipele de start

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Simunovic, Simunic, Pivaric – Bozovic, Ademi, Antolic – Paulo Machado, Cop, Wilson Eduardo.

Rezerve: Jezina, Ibranez, Coric, Pjaca, Sigali, Soudani, Vukojevic.

Petrolul: Cobrea – Alcenat, Hoban, Gerson, Satli – Mustivar, De Lucas – Albin, Teixeira, Mutu – Tamuz.

Rezerve: Bolboaşă, Astafei, Beţa, Marinescu, Nepomuceno, Nkoyi, Priso.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Petreson Pecanha, portarul celor de la PETROLUL, a declarat, miercuri, la sosirea în Croaţia, că are şanse mici de a juca în meciul retur cu DINAMO ZAGREB, LIVE VIDEO de la ora 22:00 la DIGI SPORT. Brazilianul s-a accidentat la umăr în meciul de campionat cu CS U Craiova şi cel mai probabil va sta în tribună la meciul DINAMO ZAGREB-PETROLUL, alături de fundaşul portughez Geraldo Alves, care este suspendat după cartonaşul roşu primit în partida tur. Pecanha ar putea fi înlocuit de Alberto Cobrea sau Mihai Bolboaşă.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Delegaţia celor de la PETROLUL a ajuns în Croaţia în jurul prânzului, pentru meciul cu DINAMO ZAGREB, după un zbor cu ceva emoţii cauzate de condiţiile meteo din capitala croată. Între invitaţii conducerii clubului se află cinci foste glorii, Mircea Dridea, Camil Oprişan, Eduard Iuhasz, Octavian Dincuţă şi Gheorghe Liliac.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Doi suporteri ai celor de la PETROLUL au fost reţinuţi după ce vameşii au găsit în bagajele lor torţe, fapt interzis de legea croată, au declarat surse din cadrul galeriei echipei prahovene. Un prim autocar al fanilor echipei PETROLUL ajuns în vama croată a fost controlat „la sânge” de oamenii legii. Cei doi fani sunt anchetați de către un judecător administrativ şi riscă o amendă de cel puțin 100 euro. Înaintea partidei DINAMO ZAGREB-PETROLULl forțele de ordine croate au luat măsuri de siguranță sporite. Staff-ul celor de la PETROLUL a fost escortat de la aeroport la hotelul Sheraton de o mașină a Poliției, iar ceilalți reprezentanții ai clubului, care s-au deplasat, miercuri, cu autocarul au fost tratați similar.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Zoran Mamic, antrenorul celor de la DINAMO ZAGREB, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că PETROLUL este o formaţie cu jucători buni, dar consideră că elevii săi vor obţine calificarea. „Ştim la ce să ne aşteptăm, este o partidă extrem de importantă. Am obţinut un rezultat foarte bun în meciul tur, dar nu am jucat foarte bine. Am spus atunci că DINAMO ZAGREB putea face mult mai mult la Ploieşti. Respectăm PETROLUL, o echipă cu jucători buni, dar cred că vom obţine un rezultat bun şi calificarea în grupele Ligii Europa. Totuşi, să nu uităm că în turul precedent PETROLUL a învins-o pe Viktoria Plzen, în deplasare, cu scorul de 4-1. Au marcat din lovitură liberă şi apoi cu un şut de la 25 de metri, dar Plzen a avut 26 de şuturi la poartă. Fiecare joc are propria identitate”, a spus Mamic înainte de DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Căpitanul celor de la DINAMO ZAGREB, Josip Simunic, a afirmat că Adrian Mutu, vedeta de la PETROLUL, va avea un tratament special: „Pornim de la un rezultat foarte bun obţinut în tur, dar şi returul va fi dificil. DINAMO ZAGREB merită să rămână în cupele europene şi mâine vrem să confirmăm acest lucru. Petrolul are mulţi jucători de calitate, dar desigur îi vom acorda o atenţie deosebită lui Mutu. Şi Albin este un jucător periculos”.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PETROLUL, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi vor intra pe teren cu gândul de a întoarce rezultatul din meciul tur cu DINAMO ZAGREB. „Din păcate pentru noi, venim după 1-3 şi avem foarte puţine şanse. Acesta poate fi şi un avantaj, pentru că nu mai avem ce pierde. PETROLUL are capacitatea să marcheze cu uşurinţă. Există o anumită dorinţă de revenire, pentru că, dincolo de valoarea echipeiDINAMO ZAGREB, rezultatul din tur a fost injust. Trebuie să profităm de cele mai mici detalii. Ne vom bate cu gândul de a întoarce rezultatul din tur. La Ploieşti a fost o mare neşansă. Este să ne creăm multe şanse. Meciul se joacă pe teren. DINAMO ZAGREB are jucători de calitate, sunt o echipă construită pentru a ataca, nu cred că vor încerca să joace defensiv”, a spus Lucescu înainte de DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Antrenorul de la PETROLUL a anunţat că nu-i va putea folosi în meciul cu DINAMO ZAGREB pe Geraldo, Pecanha şi Fanchone. „Din păcate, noi nu-i putem utiliza pe Geraldo – suspendat, Pecanha şi Fanchone – accidentaţi. Pecanha a primit, la Craiova, o lovitură cu care adversarul a urmărit să-l scoată din joc. De altfel, cel care l-a accidentat, chiar a făcut această afirmaţie. În poartă va intra Cobrea, pentru că şi jucătorii tineri trebuie să aibă şansele lor. În centrul apărării vor fi doi fundaşi care au mai jucat împreună, iar în flancul stâng, Satli. Eu cred că ne putem califica”, a spus Lucescu despre meciul DINAMO ZAGREB-PETROLUL, care va fi LIVE VIDEO de la ora 22:00 la DIGI SPORT.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Partida DINAMO ZAGREB PETROLUL, LIVE VIDEO de la ora 22:00 la DIGI SPORT, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Slovacia, la centru cu Ivan Kruzliak. Acesta va fi ajutat de Tomas Somolani şi Tomas Mokos. Kruzliak arbitrează în premieră un meci al unei echipe româneşti în competiţiile internaţionale.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipele probabile

DINAMO ZAGREB: Eduardo – Ivo Pinto, Šimunović, Šimunić, Pivarić – Brozović, Ademi – Wilson Eduardo, Soudani, Antolić – Čop.

PETROLUL: Cobrea – Alcénat, Hoban, Gerson, Satli – De Lucas, Mustivar – Teixeira, Albín, Mutu – Tamuz.

DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT. DINAMO ZAGREB şi PETROLUL, LIVE VIDEO de la ora 22:00 la DIGI SPORT, joacă manşa a doua din paly-off-ul Europa League. În tur, DINAMO ZAGREB s-a impus pe terenul celor de la PETROLUL cu 3-1. DINAMO ZAGREB PETROLUL LIVE VIDEO DIGI SPORT.