DINAMO – CFR CLUJ 0-2 în etapa a 18-a din Liga 1

DINAMO - CFR CLUJ 0-2. Dinamo a pierdut, duminică, 0-2 acasă cu CFR Cluj.

19 nov. 2017, 12:15
DINAMO – CFR CLUJ 0-2 în etapa a 18-a din Liga 1

DINAMO – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE. Dinamo întâlneşte pe teren propriu CFR Cluj, duminică seara, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1, Digisport şi Look Tv şi live text în timp real pe Derby de totul sau nimic pentru Dinamo şi CFR Cluj astăzi – echipa din Ştefan cel Mare îşi poate lua ”adio” de la play-off, în timp ce clujenii au şansa de a reveni pe primul loc.

Dinamo o atacă pe CFR cu gândul la play-off şi la revanşă – antrenorul Miriuţă, Bokila şi Nascimento activau cu numai câteva luni în urmă în Gruia. 
”Sunt favoriți, ce să mai… ăsta e adevărul, sunt pe locul doi, au lot foarte bun. De jucat mă și doare capul la noapte când mă gândesc că trebuie să joc cu Ciprian Deac sau Camora, dar am mare încredere în băieții mei că vor face un meci bun și vor câștiga”, a declarat Vasile Miriuţă, antrenorul lui Dinamo, susținut de Jeremy Bokila: ”Răzbunare… Nu pot s-o numesc răzbunare, dar sunt foarte motivat împotriva echipei cu care m-am pregătit, putem spune jumi-juma”.

”CFR Cluj e mai liniștită ca noi, asta poate face diferența”, a spus și Filipe Nascimento.

Dinamoviștii au de ce să se teamă în confruntarea cu CFR Cluj de duminică. Ardelenii sunt la o victorie de primul loc – detronaţi de FCSB, pot face iar rocada dacă bat pe Dinamo, iar Dan Petrescu are cifre bune împotriva bucureștenilor. ”Bursucul” este de altfel ultimul care le-a suflat ”câinilor” șansa de-a juca în grupele Champions League.

”Și noi avem nevoie de victorie dar și ei. Fiind în deplasare mă mulțumesc să nu pierd, dacă nu pierd pentru mine e rezultat pozitiv. Presiunea e mai mare la Dinamo”, a spus la rândul lui Dan Petrescu.

Dinamo – CFR Cluj e în direct la Digi Sport 1 astăzi de la 20:45.

Echipele probabile: 
Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva – P. Anton, Mahlangu – Hanca, Nascimento, Salomao – Nemec
CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Culio – C. Deac, Nistor, Ad. Păun – Vera

Citeşte şi Gigi Becali o acuză pe Dinamo: „S-ar da la o parte în meciurile din play-off”

După ce FCSB a pierdut surprinzător la Iaşi, CFR Cluj poate reveni pe primul loc în Liga 1. Are nevoie însă de o victorie în Ştefan cel Mare, căci golaverajul îi este net inferior faţă de cel al roş-albaştrilor. De cealaltă parte, Dinamo nu-şi face planuri pentru titlu, ci pentru a prinde play-off-ul, de care o desparte un singur punct momentan.

Rămâne de văzut însă ce se va alege de viitorul „câinilor”, ţinând cont că la începutul acestei săptămâni finanţatorul Ionuţ Negoiţă a declarat că vrea să vândă clubul pe 5 milioane de euro. De altfel, acesta s-a apucat să-şi cedeze jucătorii la rivale. Chiar CFR a profitat de problemele de la Dinamo, ardelenii semnând cu Valentin Costache, jucător ce se va alătura lotului lui Dan Petrescu în această iarnă. În plus, Negoiţă s-a înţeles cu Becali pentru transferul lui Adam Nemec.

DINAMO – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE. Echipele probabile
DINAMO (4-2-3-1): 26. Penedo ● 29. Romera, 5. Nedelcearu, 3. Katsikas, 16. Oliva ● 15. P. Anton, 18. Mahlangu ● 4. Hanca, 24. Nascimento, 20. Salomao ● 17. Nemec
ABSENŢI: St. Filip, Costache

Citeşte şi Mihai Stoica, ofertă-şoc de la Dinamo. „200.000 de euro la semnătură şi 15.000 de euro salariu”

CFR CLUJ (4-2-3-1): 1. Arlauskis ● 6. Cr. Manea, 55. Vinicius, 21. Boli, 45. Camora ● 28. Hoban, 19. Culio ● 10. C. Deac, 15. Nistor, 7. Ad. Păun ● 11. Vera

ABSENŢI: Nimeni

DINAMO – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE. În vreme ce din tabăra oaspeţilor nu va lipsi nimeni, Vasile Miriuţă nu poate conta pe Steliano Filip şi Costache, ambii accidentaţi. Maric este incert.

LIVE VIDEO Dinamo – CFR Cluj. Ce spun cotele
La casele de pariuri, CFR este uşor favorită cu o cotă de 2.20 la victorie. În schimb, Dinamo este creditată cu 3.65, iar o eventuală remiză cu 3.10. Istoricul meciurilor directe le este net favorabil clujenilor. Aceştia au câştigat şase din precedentele opt deplasări din Ştefan cel Mare.

IGI SPORT LIVE DINAMO CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul DINAMO CFR CLUJ, din etapa a 18-a din Liga 1, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT. Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima, iar observatori Cornel Sorescu şi Constantin Stătescu. DIGI SPORT transmite duminică, de la ora 20:45, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DINAMO CFR CLUJ.

DIGI SPORT LIVE DINAMO CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. Echipele de start la meciul DINAMO – CFR CLUJ:

DINAMO Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva – Nascimento, Anton – Corbu, Rivaldinho, Salomao – Bokila.

CFR CLUJ Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Culio – Djokovic, Deac, Nistor – Omrani.