DINAMO – CRAIOVA 2-2: Lupta pentru play-off rămâne deschisă

Formaţia Dinamo a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Dinamovistul Dan Nistor a trimis mingea în bară în minutul 90+3.

RomaniaTV.net
04 feb. 2018, 18:04
DINAMO – CRAIOVA 2-2: Lupta pentru play-off rămâne deschisă

Dinamo a remizat cu CSU Craiova, scor 2-2, în Liga I. Dinamoviştii a avut o bară în minutul 90+3

LIVE VIDEO DINAMO – CRAIOVA 2-2, Nemec (min.45), Popa (min. 86) / Gustavo (min.22, penalty), Bărbuţ (min.55)

  • Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Nica – Mahlangu, Monroy – Hanca, Nistor, Pesic – Nemec
  • Rezerve: Penedo, Katsikas, Olteanu, Dudea, Moldoveanu, Corbu, D. Popa
  • CS U Craiova: Calancea – Screciu, T. Ferreira, Briceag – Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Bărbuţ, Mitriţă, Gustavo
  • Rezerve: Mitrovic, R. Popa, M. Roman, Bic, Dimitrov, Burlacu, Mihăilă

 

Dinamo – Craiova LIVE VIDEO ONLINE: ECHIPELE PROBABILE

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Monroy – Hanca, Nistor, Pesic – Nemec

Craiova: Calancea – Popov, Thiago, Briceag – Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Gustavo, Mitriță, Burlacu

Pe locul 7 în clasament, Dinamo este condamnată să câștige partida cu oltenii, pentru a rămâne cu șanse importante în lupta pentru play-off. Craiova, în schimb, visează chiar la titlu, iar dacă o bate pe Dinamo, echipa lui Mangia se apropie la doar 4 puncte de FCSB.

Dinamo – Craiova LIVE VIDEO: Necalificarea în play-off, dezastru pentru „câini”

Înaintea partidei cu Craiova, Ionel Dănciulescu a tras un semnal de alarmă, încercând să-i motiveze pe jucătorii dinamoviști.

„Murim cu toţii. E clar că va fi o explozie dacă nu prindem play-off-ul. O să fie prăpăd, asta e părerea mea personală. E clar că nu ar fi momente plăcute, nici nu ştiu ce se poate întâmpla.

Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom fi acolo. Neintrând în play-off trebuie să-ți faci echipa competitivă pentru sezonul viitor, ca să nu ai problemele de anul acesta”, a spus Ionel Dănciulescu, la „Fotbal Club”.

Dan Nistor abia așteaptă derby-ul și speră la o victorie, la revenirea în Ștefan cel Mare, chiar dacă Torje și Palic nu pot evolua pentru Dinamo.

„Sunt foarte bucuros că m-am întors. Ne așteaptă un meci foarte important și vrem toate cele trei puncte. Din păcate, Torje nu poate juca, la fel ca Palic. Ne așteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bune.

Îi rog pe suporteri să vină în număr mare să ne susțină. Dacă ei ne vor ajuta, eu cred că vom obține cele trei puncte”, a fost mesajul lui Nistor pentru fani.

Dinamo – Craiova ONLINE: Oltenii, fără vedeta Băluță!

De cealaltă parte, Craiova nu se va putea baza pe Băluță și Kelic în Ștefan cel Mare.

„Ambele meciuri cu Dinamo sunt importante, dar primul este prioritatea noastră. Și cel din Cupă este important, Cupa fiind unul dintre obiectivele noastre. Îmi doresc să văd un meci frumos, de calitate, așa cum au fost cele cu Viitorul și CFR Cluj, dar nu știu ce se va întâmpla duminică. Cu siguranță, voi juca cu cea mai bună formulă de echipă. Nu vor evolua Băluță și Kelic, pentru că sunt suspendați”, a punctat Devis Mangia.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT. LIVE STREAMING 

Prețurile biletelor la Dinamo – Craiova:

TRIBUNA 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6): 40 lei
TRIBUNA I (sectoarele 1, 2, 7, 8): 35 lei
TRIBUNA a II-a (sectoarele 19-26): 25 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (sectoarele 9-18): 10 lei
PELUZA SUD (sectoarele 30-35): 10 lei

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT. LIVE STREAMING Dinamo – CS U Craiova este primul meci tare din acest an. Două echipe între care există una dintre cele mai mari rivalităţi din fotbalul românesc. Dincolo de spiritul de derby, ambele echipe au nevoie de victorie. Dinamo se chinuie să prindă play-off-ul în cele patru etape care au mai rămas până la finalul sezonului regulat, în timp ce oltenii îşi doresc să ţină aproape de prima poziţie.

LIVE VIDEO DINAMO – CS U CRAIOVA. De ce ar învinge Dinamo

În primul rând, jucătorii lui Vasile Miriuţă vor fi motivaţi să prindă play-off-ul. Dinamo este prima sub linie în acest moment, cu 34 de puncte, tot atâtea cât Viitorul, ocupanta locului 6. Apoi, joacă pe teren. unde Dinamo n-a pierdut niciodată contra Craiovei, în ultimele 10 meciuri oficiale: ”Un meci foarte greu, ştim cu toţii, ne vom pregăti foarte bine, ca la ora jocului să fim din toate punctele de vedere bine şi vom fi, şi vom câştiga”, spune Miriuţă

Dinamo a pierdut mai mulţi titulari în acest sezon – pe Valentin Costache, Steliano Filip, Paul Anton, Filipe Nascimento şi Rivaldino – dar a arătat foarte bine în amicale. Miriuţă pare că a reuşit să închege o echipă şi dinamoviştii ar putea arăta o altă faţă în comparaţie cu prima parte de sezon. În plus, Dinamo a reuşit şi câteva transferuri interesante: Dan Nistor, Aitor Monroy, Ivan Pesic, la care se adaugă revenirile lui Vlad Olteanu, Daniel Popa şi Mihai Popescu. O avantaj va fi şi că CS U va juca fără Băluţă şi Kelic – care sunt suspendaţi.

LIVE VIDEO DINAMO – CS U CRAIOVA. De ce ar câştiga CS U Craiova

Oltenii au arătat mult entuziasm în prima parte a sezonului, mai ales în ofensivă. CS U Craiova are al doilea cel mai bun atac din Liga 1, cu 36 de goluri în 22 de etape. Craiova are doar trei eşecuri în 22 de etape şi se află la şase puncte de liderul CFR Cluj. De altfel, oltenii vor să ţină aproape de primul loc, ceea ce înseamnă că o victorie este imperativă: ”Fără Băluţă, fără Kelic, care sunt suspendaţi, dar vom avea în teren tot 11 jucători, vom merge la Bucureşti să jucăm, cred că vom juca în Şetfan cel Mare, trebuie să facem un meci bun, asta este cel mai important”, spune Mangia.

Craiova n-a avut o campanie de transferuri spectaculoasă şi i-a luat doar pe Ovidiu Bic şi Dominik Glavina. Dar Mangia se bazează pe o echipă închegată, care a arătat până acum mult entuziasm, poftă de atac şi multă imaginaţie pe faza ofensivă. Craiova a arătat destul de bine şi în amicalele din această iarnă şi oltenii par pregătiţi să scoată măcar un punct cu Dinamo.

Casele de pariuri o dau favorită pe Craiova, cu o cotă la victorie de 2.25, în timp ce un succes al lui Dinamo are cotă 3.10.