Dinamo – FCSB 2018. Gigi Becali, mesaj ironic înaintea derby-ului: „Leii nu se uită la ce fac câinii!”

Dinamo - FCSB 2018. Derby-ul de duminică, transmis în direct de Digi Sport 1, dintre Dinamo şi FCSB, este şi un duel între Mircea Rednic şi Harlem Gnohere. În ultimele luni, atacantul FCSB şi actualul tehnician al dinamoviştilor au avut un adevărat "război" al declaraţiilor.

08 nov. 2018, 07:39
Dinamo – FCSB 2018. Gigi Becali, mesaj ironic înaintea derby-ului: „Leii nu se uită la ce fac câinii!”

Dinamo – FCSB 2018. Înainte să revină la Dinamo, Mircea Rednic a avut un comentariu ironic la adresa lui Harlem Gnohere, cu referire la transferul acestuia de la Dinamo la FCSB.

„Bizonul a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, spunea Mircea Rednic în august 2018.

Gnohere nu a rămas dator şi a publicat pe Instagram o fotografie cu momentul în care sărbătorea marcarea golului din partida de la Mediaş, încheiată cu victoria roş-albaştrilor, scor 3-1,  astupându-şi urechile cu degetele, alături de următorul mesaj: „Ignoră persoanele care te critică. Un leu nu se întoarce niciodată când un câine latră”.

Gnohere are un aliat neşteptat în războiul cu Mircea Rednic. Este vorba de Gigi Becali, care s-a inspirat de la Harlem Gnohere pentru a-l ironiza pe Rednic.

„Leii nu se uită la ce fac câinii”, a spus Gigi Becali la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

inamo – FCSB. Gigi Becali a ironizat curăţenia făcută de Mircea Rednic

După eliminarea ruşinoasă din Cupa României, Mircea Rednic a decis că este nevoie de o curăţenie în lotul echipei, deşi iniţial a părut că e mulţumit de jucătorii pe care îi avea la dispoziţie. Astfel, Dinamo s-a despărțit de 3 jucători după rușinea din Cupa României. Gicu Grozav, Kino Delorge și Teddy Mezague sunt cei care a părăsit clubul din Ştefan cel Mare.

„Rednic acum o lună de zile spunea că are cea mai bună echipă din Liga 1. După două meciuri a spus că nu are ce să facă, nu mai erau buni”, a mai spus Gigi Becali.

Dinamo – FCSB. Contre între rivali. Becali: „N-am mai vorbit cu Rednic de 10 ani!” / Rednic: „Am vorbit acum două luni, Gigi!”

După ce Mircea Rednic l-a numit pe MM Stoica „Luțu 2”, în cadrul conferinţei de prezentare de la Dinamo, tehnicianul a dezvăluit că Becali a mințit atunci când a afirmat că nu a mai vorbit cu el „de 10 ani”. Declaraţiile au fost făcute în contextul în care s-a speculat că Mircea Rednic ar putea să vină în locul lui Nicolae Dică la FCSB.

„S-a spus că și Rednic trebuie să meargă la Steaua. Gigi acum câțiva ani buni mi-a propus, cred că eram într-o emisiune. Am spus și atunci că nu voi antrena niciodată acolo, nu voi trăda clubul și suporterii. De atunci nu mi-a făcut Gigi nicio ofertă. Astea au fost invenții. Pot să spun că nu acum 15 ani am vorbit, am vorbit acum două luni jumate, Gigi! N-am vorbit de subiectul cu venirea mea la Steaua, dar am vorbit. Și de oferta pentru Bizonul, și cu Puljic. Deci am vorbit acum trei luni. Sau am vorbit cu Luțu 2, sau cu Luțu”, a spus Mircea Rednic.

Gigi Becali afirmase că nu mai vorbise de 10 ani cu Mircea Rednic. 

„Bine că s-a rezolvat, că nu-l mai dă afară pe Dică. Acum n-o să mai spună nimeni să Rednic îi ia locul lui Nicolae Dică. De 10 ani eu n-am mai vorbit cu Rednic şi nici nu aveam vreun gând să-l aduc. Nici nu am avut ocazia să vorbesc cu el. Ce treabă am eu cu Rednic?”, spunea Gigi Becali, după ce Rednic a fost prezentat la Dinamo.