Dinamo-FCSB 2018 online: Avertismentul lui MM Stoica pentru stelişti

Mihai Stoica le atrage atenția jucătorilor lui FCSB și spune că echipele mari au probleme în campionat după un meci bun făcut în cupele europene.

18 feb. 2018, 11:31
Dinamo-FCSB 2018 online: Avertismentul lui MM Stoica pentru stelişti

Dinamo-FCSB 2018 online: „Se știe că, după meciurile din cupele europene, și echipele din campionatele importante ale Europei au probleme în campionat. Probleme de concentrare în primul rând.

Dar sunt și alți jucători în lot la Steaua. Imaginați-vă că la noi, pe postul de fundaș stânga, sunt Momcilovici și Junior Morais. Eu nu vreau să jignesc pe nimeni, dar eu nu văd un fundaș stânga în România care măcar să se apropie de valoarea lor. Dar ei sunt sensibili egali ca valoare. E foarte complicat pentru un antrenor să ia decizia. Și nu e ușor ca un fotbalist să joace un meci de campionat și celălalt să joace la 3 zile un meci cu un stadion plin, cum a fost cu Lazio.

Însă avem noroc că sunt profesioniști și sunt doi băieți admirabili, sunt prieteni, asta e mare lucru. Marco, după meci, era unul dintre cei mai bucuroși din vestiarul nostru”, a spus MM Stoica la TV Digi Sport. 

DINAMO – STEAUA (FCSB) LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM SPORT LOOK TV. Schimbări la FCSB