DINAMO – FCSB LIVE: Anunţul lui Nicolae Dică înainte de derby-ul Dinamo – Steaua

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, într-o conferinţă de presă, că derbiul de duminică va fi foarte greu, având în vedere faptul că Dinamo va ava "o atitudine în plus" faţă de cum este la alte jocuri şi se află într-o perioadă pozitivă.

17 feb. 2018, 11:22
DINAMO – FCSB LIVE: Anunţul lui Nicolae Dică înainte de derby-ul Dinamo – Steaua

“Un meci important pentru noi şi pentru Dinamo. Întâlnim o echipă care a făcut un rezultat pozitiv ultima dată la Chiajna, egal cu Craiova. Ne va aştepta o partidă foarte grea. Dinamo întotdeauna la meciurile cu noi a avut o atitudine în plus faţă de celelalte meciuri. Ne dorim o victorie, asta îmi propun la fiecare joc. Nemec şi Nistor sunt doi jucători importanţi pentru Dinamo, jucători buni, au demonstrat asta, dar Dinamo ca echipă este o echipă bună, la meciurile cu noi vor fi şi mulţi suporteri, vor avea o atitudine în plus faţă de meciurile cu celelalte echipe”, a spus Dică.

DINAMO – STEAUA (FCSB) LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM SPORT LOOK TV. Schimbări la FCSB

El a precizat că dinamoviştii au arătat bine pe faza ofensivă la ultimele meciuri şi au avut unele probleme pe faza defensivă, însă acestea se pot remedia. “Sunt o echipă mai bună decât anul trecut”, a subliniat tehnicianul.

Dică a menţionat că după victoria din meciul cu Lazio echipa sa trebuie să se concentreze pe jocul din campionat. “Trebuie să fim conştienţi că încă nu am trecut de Lazio, a fost doar o victorie, un lucru important pentru fotbalul românesc, dar doar atât. Va trebui să câştigăm jocul de mâine, pentru că vrem să câştigăm campionatul”.

Antrenorul a spus că Mihai Pintilii a suferit o lovitură puternică la partida cu Lazio Roma, dar va putea juca: “Pinti are o lovitură foarte puternică, dar la cum îl ştiu cu siguranţă va fi apt mâine, este un luptător”.

Dică a precizat că vrea un arbitraj corect la meciul cu Dinamo şi nu îl interesează cine va fi arbitrul derbiului.

El a declarat că vor fi schimbări în echipă faţă de jocul de joi, la care efortul fotbaliştilor a fost mare, şi că Denis Alibec probabil va fi apt de joc în trei săptămâni. Dică a vorbit şi despre faptul că unii jucători dinamovişti au purtat fulare cu Lazio în ziua partidei din Liga Europa: “Se gândesc mai mult să-i facă rău altcuiva decât să îşi facă bine lor.”

După meciul cu Lazio, Nicolae Dică a primit mai multe mesaje de felicitări, dintre acestea el menţionându-l pe cel de la Cosmin Olăroiu. “Am primit foarte multe mesaje, unul foarte important pentru mine a fost de la Cosmin Olăroiu. M-am bucurat enorm că mi-a trimis un mesaj după meci”.

Partida Dinamo – FCSB, din etapa a XXV-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională.

viewscnt