Dinamo – FCSB LIVE VIDEO: Anunţ important pentru spectatori, decizie de ultim moment pentru derby-ul Dinamo-Steaua 2018

Dinamo - FCSB LIVE VIDEO. Derby de România va fi urmărit din tribune de aproximativ 38.000 de spectatori, care vor crea o atmosferă de mare meci mare, mai ales că sunt așteptați și aproximativ 5.000 de fani roș-albaștri. Pentru ca spectacolul din tribune, dar și cel din teren să nu aibă de suferit, organizatorii au decis la ședința tehnică, derulată duminică dimineață, să se tragă copertina. Măsura a venit și ca urmare a faptului că sunt șanse de ploaie pe timpul derulării partidei.

18 feb. 2018, 12:11
Dinamo – FCSB LIVE VIDEO: Anunţ important pentru spectatori, decizie de ultim moment pentru derby-ul Dinamo-Steaua 2018

LIVE VIDEO | AICI AI TOATE DETALIILE DESPRE DINAMO – FCSB

Suporterii dinamovişti din PCH pregătesc o nouă coregrafie spectaculoasă pentru confruntarea cu FCSB! Exact aşa cum s-a întâmplat şi la derby-urile din ultimii ani, fanii lui Dinamo vor pune în scenă o reprezentaţie 3D.

Se pare că şi ”Peluza Roş-Albastră”, noua galerie a FCSB-ului, va avea ceva special pregătit pentru confruntarea de pe Arena Naţională. Din informaţiile care circulă până acum pe internet, steliştii vor avea o pânză uriaşă ce va fi afişată la începutul jocului. 

UPDATE. La marele derby sunt așteptați aproximativ 38.000 de spectatori, dintre care aproximativ 5.000 de fani vor fi cei ai roș-albaștrilor. În aceste condiții, sunt premise ca spectacolul din tribune să fie unul total, mai ales că vom avea parte de două coregrafii. Reprezentanții Peluzei ”Cătălin Hîldan” au pus la cale o nouă coregrafie 3D, ceva unicat susțin ei, care speră să-i ambiționeze și mai mult pe elevii lui Vasile Miriuță în dezideratul de a se impune în fața rivalilor.

De partea cealaltă, și cei de la ”Peluza Roș-Albastră” susțin că au pregătit o coregrafie, pe care o vor desfășura chiar înainte de fluierul de start al celui de-al 172-lea derby dintre Dinamo și FCSB.

Dinamo – FCSB LIVE VIDEO: Pentru că se anunță un meci cu maxim de risc, cunoscută fiind rivalitatea dintre cele două galerii, organizatorii au mai decis ca la Arena Națională să fie disponibilizate 1500 de forțe de ordine. 

Episodul cu numărul 172 din marele derby al fotbalului românesc se va consuma duminică seara. De la ora 20:45, pe Arena Naţională, Dinamo va primi vizita celor de la FCSB, într-o partidă din etapa a 25-a a Ligii I. Până acum, cele două echipe şi-a împărţit victoriile, câte 59 de fiecare parte, iar ultima întâlnire directă dintre FCSB şi Dinamo, găzduită tot de Arena Naţională, s-a încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 1-0. Momcilovic a marcat atunci unicul gol al partidei.

 

Dinamo – FCSB LIVE VIDEO. Echipele probabile

Mai jos, vă oferim echipele cu care, cel mai probabil, Miriuţă şi Dică vor ataca derby-ul. De menţionat sunt problemele pe care roş-albaştrii le au în ofensivă. Harlem Gnohere este suspendat şi Denis Alibec este accidentat. Astfel, tehnicianul oaspeţilor va fi nevoit să apeleze din nou la Florin Tănase.

Dinamo (4-2-3-1): Penedo – Romera, Maric, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Nistor – Torje, Pesic, Salomao – Nemec 

FCSB (4-2-3-1): Vlad – Benzar, Găman, Planic, Momcilovic – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Teixeira – Fl. Tănase

LIVE VIDEO DINAMO – FCSB. Dinamo, obligată să câştige

Dinamo are nevoie disperată de victorie pentru a continua lupta pentru play-off cu FC Viitorul, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Astra. Dacă giurgiuvenii au un avans liniştitor, celelalte patru echipe sunt despărţite doar de două puncte în clasamentul Ligii I. Deşi părea greu să mai prindă un loc de play-off la finalul sezonului regulat, Dinamo a legat o serie de şase meciuri fără înfrângere în campionat, dintre care patru au fost victorii, iar acum poate visa la o clasare în primele şase la finalul sezonului regulat.