DINAMO – FCSB 1-1 în derby-ul României

Dinamo și FCSB au remizat în episodul 174 al derby-ului dintre cele două, scor 1-1, într-un meci disputat pe Arena Națională.

11 nov. 2018, 11:29
DINAMO – FCSB 1-1 în derby-ul României

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: 1-1

Min. 90+1: A doua repriză se prelungeşte cu cel puţin şase minute.

Min. 90: Ultima schimbare şi la FCSB. Iese Florin Tănase şi intră Raul Rusescu.

Min. 83: Schimbare şi la FCSB. Iese Man, intră Jakolis.

Min. 82: Debut la Dinamo: Simon Zenke intră în locul lui Daniel Popa.

Min. 75: Schimbare la Dinamo. Mircea Rednic mută ofensiv: iese Gomelt, intră Axente.

Min. 74: Două ocazii pentru Dinamo. Mai întâi, Hanca a şutat în blocaj, iar mingea s-a dus în corner. Apoi, Neicuţescu a şutat bine, dar mingea l-a lovit pe Mihai Popescu şi a trecut puţin peste poarta lui Bălgrădean.


MIN. 52: Gnohre, după ce a ratat penalty, vede cartonaş roşu direct pentru fault intenţionat.

MIN. 47: 1-1 GOOOOOOOOOOL FCSB, Gnohere ratează un penalty obţinut de Tănase, dar acesta din urmă marchează din respingere.

MIN. 39: GOOOOOOOOOOOOOOOOL 1-0 Dinamo, Salomao deschide scorul pe Arena Naţională

MIN. 38: LOVITURĂ DE LA 11 M PENTRU DINAMO, contraatac fulgerător şi fault în careu asupra lui Daniel Popa făcut de portarul Bălgrădean.

Min. 31: Daniel Popa, şut violent, Bălgrădean respinge cu greu.

Min. 5: Bară, FCSB! Dennis Man reia în bară cu capul, după un corner executat foarte bine de Moruţan. Istvan Kovacs fluieră, însă, fault în atac.

Min. 1: Așa cum au promis, fanii lui Dinamo au pregătit o scenografie spectaculoasă înaintea marelui derby cu FCSB, de pe Arena Națională. ”La trecutu-ți mare, mare viitor”, a fost mesajul Peluzei Cătălin Hîldan.

Pe toată peluza de pe Arena Națională, suporterii dinamoviștilor au ”construit” harta României Mari, inclusiv cu Basarabia. Mai mult, începutul meciului a fost precedat de un moment artistic, care a avut legătură cu Centenarul. 20.000 de oameni au cântat „Treceți batalioane române Carpații”. 

DINAMO
Sistem: 4-1-4-1
ANTRENOR: Mircea Rednic
Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Cooper – Sorescu, Hanca, Nistor, Salomao – D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic
REZERVE: Eșanu, Gomelt, Zenke, R. Grigore, Neicuțescu, M. Axente, R. Moldoveanu
ABSENȚI: Pesici (accidentat), Atmane (incert)

STEAUA

SISTEM: 4-2-3-1

ANTRENOR: Nicolae Dică
Bălgrădean – R. Benzar, Planici, L. Filip, A. Stan – Nedelcu, Teixeira – Moruțan, D. Man, Fl. Tănase – Gnohere
REZERVE: A. Vlad, Bălașa, Fl. Coman, Jakolis, I. Stoica, Rusescu, Zlatinski
ABSENȚI: Momcilovici, Pintilii, Ov. Popescu (accidentați), J. Morais, M. Roman I (suspendați)

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV:


UPDATE Dinamo – FCSB LIVE: Valeriu Răchită, fost fundaș la Steaua, a vorbit despre duelul din această seară, a criticat gazonul de pe Arena Națională și a fost ironic la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB.

„Mă bucur că este vremea frumoasă pentru plajă, având în vedere unde vor juca băieții. Rămâne de văzut ce echipă se adaptează cel mai bine la plajă. Să vedem cine va fi Danemarca, având în vedere că s-a mai jucat un meci pe plajă pe acest stadion (n.r. România – Danemarca 2-5, în 2003). Arabii au vorba «Facă-se voia lui Allah». Așa și diseară. Să se facă voia trimisului lui Dumnezeu pe Pământ, din zona Pipera. Să aibă inspirație cel care decide tot la echipă, tehnic și financiar.

Rednic e un antrenor bun, dar nu poți face perfomanță cu jucători care anul trecut jucau în Liga a 2-a. Nu au valoare să se bată la campionat. Sunt convins că Rednic va încerca să nu piardă acest meci, pentru ca la final să-i certe pe cei de la CFR Cluj și să spună că el a făcut ca ei să rămână pe locul 1. E greu pentru Dinamo să încerce să câștige. Are jucători care nu au valoarea pentru a evolua la nivel înalt. Dar printr-o organizare bună, ambiție și cu ajutorul fanilor, dinamoviștii pot scoate un rezultat bun. Mi-e mai frică de o echipă slabă cu antrenor bun, decât de o echipă cu jucători buni”, a declarat Vivi Răchită la TV Pro X.


UPDATE: Mihai Stoica a sosit la şedinţa tehnică de dinaintea derby-ului dintre Dinamo şi FCSB şi nu s-a putut abţine să nu ironizeze gazonul de pe Arena Naţională.

”Beach please”, a fost mesajul lui MM, care s-a amuzat de nisipul care ţine loc de gazon pe cel mai mare stadion din ţară.

UPDATE: Episodul 175 din derby-ul României va avea loc în această etapă, duminică, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1. Dinamo şi FCSB se întâlnesc într-o perioadă în care ambele trec printr-o formă slabă.

Pentru partida de pe Arena Naţională s-au vândut, până la ora 12:00, doar 20.000 de bilete, după cum anunţă dinamoviştii. Au fost alese şi echipamentele de joc. ”Câinii” vor evolua în roşu, în timp ce FCSB va evolua în culorile de deplasare, alb-bleu.

Gazonul de pe cel mai mare stadion al ţării arată îngrozitor.

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV:

 

”Nu se mai ţine cont de locuri aici. Când joacă Dinamo-Steaua este un derby, toată lumea îl aşteaptă cu sufletul la gură, mai ales noi”, spune Rednic. Dinamo şi FCSB sunt despărţite acum de 11 puncte, însă ambele echipe trec printr-o perioadă slabă. ”Câinii” au reuşit etapa trecută prima victorie după 7 meciuri în Liga 1, în timp ce FCSB avut două sincope în urmă cu două etape, când a fost învinsă de Chiajna şi Craiova. În plus, jocul echipei pregătite de Nicolae Dică este neconvingător.

 

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV:

Imagini pentru logo dinamo DINAMO
Sistem: 4-1-4-1
ANTRENOR: Mircea Rednic
26. Penedo – 22. Sorescu, 6. M. Popescu, 3. Katsikas, 93. Sg. Popovici – 18. Cooper – 4. Hanca, 10. Nistor, 99. R. Moldoveanu, 20. Salomao – 19. D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic
REZERVE: 12. Eșanu, 13. D. Ciobotariu, 17. Corbu, 21. Gomelt, 25. Zenke, 27. R. Grigore, 29. Neicuțescu
ABSENȚI: Pesici (accidentat), Atmane (incert)

Imagini pentru logo fcsb FCSB
SISTEM: 4-2-3-1
ANTRENOR: Nicolae Dică
34. Bălgrădean – 20. R. Benzar, 16. Planici, 8. L. Filip, 77. Al. Stan – 6. Nedelcu, 80. Teixeira – 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman – 9. Gnohere
REZERVE: 99. A. Vlad, 11. Moruțan, 17. Jakolis, 22. C. Dumitru, 24. Rusescu, 26. D. Benzar, 33. Zlatinski, 42. D. Toma
ABSENȚI: Bălașa, Momcilovici, Pintilii, Ov. Popescu (accidentați), J. Morais, M. Roman I (suspendați)

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO Dică: Într-un derbi nu contează locul din clasament

Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că la derbiul cu Dinamo nu contează locul în clasament, subliniind că cei mai importanţi jucători din echipa lui Mircea Rednic sunt Nistor şi Salomao.

” Într-un derbi nu contează locul din clasament. Jucătorii vor avea o altă atitudine. Consider că jocul echipei a crescut de când a venit Rednic. Stan şi Planici vom încerca să-i băgăm azi cu echipa, 60-70 la sută sunt ok, vom vedea dacă vor juca. Prefer să joc cu Rusescu fundaş central, decât să joc cu cineva care nu e refăcut. Nu forţez niciun jucător să joace. Nu trebuie să ne căutăm un alibi în starea terenului, noi trebuie să dăm totul să câştigăm. E foarte greu să analizez Dinamo în acest moment, au schimbat trei antrenori, au adus jucători noi, dar cred că cei mai importanţi sunt Nistor şi Salomao. Îmi doresc ca suporterii să vină în număr cât mai mare şi să ne încurajeze, avem nevoie de el. Avem un moral bun şi trebuie să stăm cât mai aproape de CFR Cluj, pentru că obiectivul nostru este să câştigăm campionatul”, a declarat Dică, într-o conferinţă de presă.

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO Mircea Rednic: Ar fi ideal să câştigăm contra FCSB, doar eu şi jucătorii credem că putem ajunge în play-off

 

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, spune că ar fi ideală o victorie împotriva FCSB în derbiul de duminică, având în vedere că el şi jucătorii săi încă mai speră că pot ajunge în play-off-ul Ligii I.

„Legat de importanţa jocului nu mai are rost să mai vorbim, e un derbi, meci foarte important pentru noi, ţinând cont de situaţia din clasament. Avem nevoie de puncte şi vom încerca duminică să le obţinem pe toate trei. Ştim că avem un adversar bun, cu jucători cu mare calitate. Nu au evoluţii constante, dar ca valoare au demonstrat-o în multe meciuri. Prin jocul colectiv sperăm să-i blocăm, să nu le dăm spaţii şi pe contraatac să reuşim să-i surpindem şi să marcăm. Ar fi ideal să putem să câştigăm contra Stelei. Dar eu sunt sigur că la meciurile astea jucătorii mei se vor concentra la maximum, nu ca la meciul din cupă. Doar eu şi jucătorii mei credem că putem ajunge în play-off. Ştim că mulţi s-ar bucura să nu ajungem acolo şi ştiu de ce. În ultimele meciuri am luat un singur gol, am avut probleme doar la fazele fixe”, a declarat Rednic într-o cofnerinţă de presă.

Tehnicianul şi-a cerut scuze public pentru declaraţia făcută la adresa lui Nicolae Dică, despre care afirmase că nu şi-a luat licenţa de antrenor: „Trebuie să-mi cer scuze faţă de situaţia cu Dică, pentru că nu am ştiut că el şi-a luat licenţa. Dar voi, cancaniştii şi cârcotaşii nu aţi spus nimic, m-aţi lăsat aşa să vorbesc de unul singur. Chiar nu am ştiut şi din momentul acesta nu mai spun nimic despre Dică. E antrenor şi e responsabil de ceea ce se întâmplă la echipa sa”.

În ceea ce priveşte starea gazonului de pe Arena Naţională, Rednic s-a declarat dezamăgit, dar consideră că FCSB ar avea mai mult de pierdut, pentru că are mai mulţi jucători tehnici. „Eu sunt dezamăgit, am văzut câteva imagini cum arată gazonul. Dar ambele echipe jucăm pe acelaşi gazon. Cred că noi am fi mai avantajaţi ţinând cont că ei au jucători cu calitate, Teixeira, Coman, Man, Tănase, care au o tehnică foarte bună. Gnohere nu e un jucător tehnic, e un atacant. Gnohere e atacant pur, nu contează terenul, important e să-i aduci mingea în faţa porţii şi de acolo se descurcă”, a mai spus Mircea Rednic, care a precizat că doar unul dintre jucătorii nou-veniţi va face parte din lot la meciul cu FCSB.

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO. Istvan Kovacs arbitrează derbiul Dinamo – FCSB, din Liga I

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru partida Dinamo – FCSB, care se va disputa, duminică, pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în etapa a XV-a a Ligii I.

Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

Arbitru de rezervă va fi Marian Barbu, iar observatori Aron Huzu şi Paul Mincu.

Prima partidă a zilei de duminică, Hermannstadt – FC Botoşani, programată la ora 17.30, va fi arbitrată de o brigadă formată din Andrei Florin Chivulete (central), Ciprian Florin Danşa, Bogdan Gheorghe (asistenţi) şi Iulian Dima (rezervă). Observatori vor fi Cristian Nica şi Cristian Vasc.

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: Anunţ important pentru fani

Traficul rutier va fi restricţionat, duminică seară, în zona Arenei Naţionale, unde va avea loc meciul de fotbal dintre Dinamo şi FCSB.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul rutier, cu excepţia STB, va fi restricţionat începând cu ora 18.00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea pe Arena Naţională, pe str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, pe strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu, pe strada Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi Bd. Basarabia, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în aceste tronsoane.

Poliţiştii rutieri solicită şoferilor să renunţe la propriile maşini şi să folosească transportul în comun pentru a evita blocajele în trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor din trafic şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Meciul Dinamo – FCSB, din etapa a XV-a a Ligii I, va avea loc, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Dinamo – FCSB, marele derby al campionatului, îşi consumă un nou episod duminică, 11 noiembrie, în direct pe Digi Sport 1, de la ora 21:00. Confruntarea e una de o importanţă uriaşă, pe lângă orgolii existând o miză mare şi din punct de vedere al clasamentului. O victorie a lui Dinamo o lasă pe FCSB cu abia a treia şansă la titlu, în timp ce un succes al roş-albaştrilor ar diminua serios şansele la play-off pentru echipa din Ştefan cel Mare. Se anunţă, astfel, un derby în adevăratul sens al cuvântului, într-o atmosferă deosebită, dar, din păcate, pe un gazon sub orice critică.

DINAMO-FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORTTELEKOM SPORT SAU LOOK

ECHIPELE DE START:

DINAMO: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici – Cooper – Sorescu, Hanca, Nistor, Salomao – Popa

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Stan – Nedelcu, Teixeira – Moruţan, Man, Tănase – Gnohere

Pentru partida de pe Arena Naţională s-au vândut, până la ora 12:00, doar 20.000 de bilete, după cum anunţă dinamoviştii. Au fost alese şi echipamentele de joc. ”Câinii” vor evolua în roşu, în timp ce FCSB va evolua în culorile de deplasare, alb-bleu.

Gazonul de pe cel mai mare stadion al ţării arată îngrozitor.

”Nu se mai ţine cont de locuri aici. Când joacă Dinamo-Steaua este un derby, toată lumea îl aşteaptă cu sufletul la gură, mai ales noi”, spune Rednic. Dinamo şi FCSB sunt despărţite acum de 11 puncte, însă ambele echipe trec printr-o perioadă slabă. ”Câinii” au reuşit etapa trecută prima victorie după 7 meciuri în Liga 1, în timp ce FCSB avut două sincope în urmă cu două etape, când a fost învinsă de Chiajna şi Craiova. În plus, jocul echipei pregătite de Nicolae Dică este neconvingător.

DINAMO-FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM: Prima confruntare între Rednic şi Dică

Antrenorii celor două echipe nu s-au mai întâlnit până acum. Asta pentru că Nicolae Dică este nou în meserie. Cu multă experienţă, Rednic a încercat să-şi demoralizeze adversarul cu un atac direct: ”Eu cu FCSB n-am avut niciodată probleme. Puteţi să vă uitaţi şi în trecut… N-am avut probleme nici la început, într-o perioadă în care Steaua avea antrenor”. Dică i-a răspuns totuşi cu fair-play: ”Cred că ar trebui să ne respectăm mai mult. Indiferent de antrenori sau de foşti antrenori, care nu au mai antrenat de mult”.

DINAMO-FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM: FCSB, chinuită în continuare de probleme de lot

Nicolae Dică va pregăti derby-ul cu speranţa că va avea măcar un fundaş central la dispoziţie. Bogdan Planic şi-a revenit, dar Dică a dezvăluit la Telekom Sport că este la 50-60% din potenţial. Bălaşa nu poate fi recuperat, în timp ce Momcilovic are nevoie să se pună la punct cu pregătirea fizică. În plus, Mihai Roman şi Junior Morais sunt accidentaţi, dar pentru poziţia de fundaş stânga ar putea fi recuperat Alexandru Stan.

Rednic speră să profite cât mai mult de această situaţie: ”Ar fi ideal pentru noi ca să putem să câştigăm. N-o să fie uşor, au jucptori cu calitate. Au mulţi accidentaţi. De bine de rău noi nu avem accidentaţi şi asta e un lucru pozitiv”.

Dinamo are mai multe victorii în meciurile directe din Liga 1
Dinamo şi FCSB s-au întâlnit până acum de 175 de ori, în toate competiţiile. FCSB a câştigat de 59 de ori, Dinamo are tot atâtea victorii, în timp ce 57 de meciuri s-au terminat la egalitate. Un bilanţ foarte echilibrat. Situaţia se schimbă însă la întâlnirile directe din Liga 1.

În campionat, Dinamo şi FCSB au jucat de 144 de ori. ”Câinii” au 48 de victorii, FCSB are 44 şi 53 de meciuri s-au terminat la egalitate. În ultima întâlnire directă, în turul acestui sezon, a fost spectacol, scor 3-3.

Victoria lui Dinamo cu FC Voluntari, 1-0, i-a propulsat pe „câini” de pe locul 13 până pe 9, însă situația în lotul dinamoviștilor este departe de a fi ideală, în continuare. Rivalii de la FCSB sunt pe locul secund, după victoria cu Astra.

DINAMO-FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM: Cotele de piaţă

În săptămâna marelui derby al fotbalului românesc, situația lui Dinamo este în continuare critică. Dinamoviștii sunt în plin proces de „triere” a lotului, iar jucătorii vin și pleacă pe bandă rulantă. Chiar și în aceste condiții de „epurare” continuă, cotele de piață ale celor două loturi diferă și ele substanțial.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, valoarea totală a lotului echipei lui Mircea Rednic este de 11,43 milioane de euro, în timp ce lotul lui Nicolae Dică este de peste două ori mai valoros, cu un total de 25,75 milioane de euro.

Cei mai scumpi jucători din lotul lui Dinamo sunt Diogo Salomao și Sergiu Hanca, ambii cotați la câte 1,25 milioane de euro. De cealaltă parte, cel mai scump jucător de la FCSB este Dennis Man, cotat la 2,7 milioane de euro, urmat de Harlem Gnohere, cu 2,5 milioane de euro. Astfel, diferențele se păstrează și în ceea ce privește cei mai scumpi jucători din cele două loturi, cei de la FCSB costând dublu față de cei de la Dinamo.

Bogdan Planic are 50% şanse să evolueze cu Dinamo

DINAMO-FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM:  Situaţia indisponibililor lui Dică

Bogdan Planic şi-a reluat antrenamentele, însă în acest moment şansele ca el să evolueze în derby-ul Dinamo – FCSB, de duminică, sunt 50-50. Bălaşa nu va fi aproape sigur recuperat.

După o perioadă de patimi, Dică părea că poate să răsufle uşurat. Planic, Alexandru Stan şi Momcilovic păreau că vor fi apţi pentru derby-ul cu rivala din Ştefan cel Mare.

Potrivit informaţiilor Digi Sport, fundaşul sârb e într-o luptă contra-cronometru pentru a fi pe teren din primul minut. Dică aşteaptă să vadă ce se va întâmpla în următoarele zile, la şedinţele de pregătire şi îl va folosi titular doar dacă nu există şanse de recidivă.

Dacă Planic are şanse să evolueze cu Dinamo, Bălaşa, celălalt fundaş central din lot, nu va juca. Şi el a reluat antrenamentele, dar mai are nevoie de cel puţin o săptămână pentru a fi apt 100%.

Junior Morais şi Roman sunt suspendaţi, iar Ovidiu Popescu şi Pintilii sunt accidentaţi pe termen lung. În schimb, Nedelcu, cel care acuzase dureri după partida cu Astra, va fi sigur pe teren din primul minut.

DINAMO-FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM: Se anunţă o atmosferă de zile mari

Dinamo a vândut până joi seară peste 10.000 de bilete pentru derby-ul cu FCSB, de duminică. Aproape sigur vor veni suficient de mulţi spectatori încât să se deschidă şi al doilea inel.

Echipa din Ştefan cel Mare este într-o situaţie ingrată, la ultimele partide susţinătorii „câinilor” ironizându-şi favoriţii şi taxându-i pentru prestaţiile sub orice critică din acest sezon. Cu toate acestea, cu Rednic la timonă, suporterii cred într-un nou început, iar partida cu FCSB poate reprezenta un moment „0”. În acest context, interesul este destul de mare, până joi seară vânzându-se peste 10.000 de bilete pentru partida de pe Arena Naţională.

În aceste condiţii, aproape sigur se va deschide şi inelul doi, estimându-se că în tribune vor fi peste 23.000 – 25.000 de tichete. Având în vedere că duminică se anunţă o vreme perfectă în Bucureşti, estimările ar putea fi chiar depăşite.

De notat că iniţial se credea că fanii FCSB nu se vor deplasa în mod organizat spre stadion, dar şi oaspeţii vor avea, în cele din urmă, galerie. Reprezentanții ”Peluzei Roș-Albastre” au anunțat că vor veni în număr mare la partida care va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1. ”Haideți să ne mobilizăm și să facem spectacol și în peluză”, este mesajul pe care l-au transmis suporterii pe pagina lor oficială de facebook.

DINAMO-FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM:  Gazonul e sub orice critică

Marele meci de duminică seară, 11 noiembrie 2018, de pe ”Arena Națională”, are șanse să fie complet influențat de starea proastă a gazonului. Cu trei zile înaintea unicului derby, suprafața de joc de pe stadionul de cinci stele al Bucureștiului se prezintă în condiții execrabile. Firele de iarbă practic nu mai există în multe părți ale terenului, ceea ce ne duce rapid cu gândul la nisipul pe care au evoluat tricolorii în martie 2003, la meciul de tristă amintire cu Danemarca, scor 2-5.