Dumitru Dragomir aruncă BOMBA despre Ionuţ Negoiţă. „Nu scapă fără 15 ani de puşcărie dacă intră DNA-ul pe fir!”

Dumitru Dragomir susține că are date despre modul în care Dinamo a scăpat de faliment sub patronatul lui Ionuț Negoiță. Fostul preşedinte al LPF spune că s-au comis mai multe ilegalităţi.

02 nov. 2017, 17:06
Dumitru Dragomir aruncă BOMBA despre Ionuţ Negoiţă. „Nu scapă fără 15 ani de puşcărie dacă intră DNA-ul pe fir!”

Dumitru Dragomir a declarat că are date despre cum a scăpat Dinamo de faliment şi asigură fondul sonor cu un posibil zăngănit de cătuşe.

„Vin unii care au vândut cărămizi şi vor să conducă clubul! Dacă intră pe fir DNA-ul să vadă cum au scăpat de faliment, nu iau sub 15 ani de puşcărie. Pop, fostul şef al ANAF-ului, a făcut tot. Eram şef la Ligă atunci, ştiu tot. Dacă-l iau la puricat, nu scapă nici el fără zece ani de puşcărie. Au înşelat statul cu 20 de milioane, dar s-a pus batista pe ţambal”, a declarat Dragomir, la ProSport LIVE.

Scandal uriaş pe insolvenţa lui Dinamo. Se fac percheziţii, au fost ascunse datorii de 4 milioane de euro

În septembrie 2015, Tribunalul Bucureşti a decis închiderea procedurii de insolvenţă şi reintroducerea în circuitul economic a SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul de fotbal din Liga I. Clubul condus de Ionuţ Negoiţă a acoperit în totalitate datoriile istorice la începutul lunii martie, cu două luni mai devreme decât prevedea planul de reorganizare aprobat de către instanţă, pentru a putea participa în sezonul 2016-2017 în cupele europene. În acest sens, la termenul din 25 martie, SC FC Dinamo 1948 SA a solicitat închiderea procedurii de insolvenţă şi reinserţia societăţii în circuitul economic, însă ANAF a contestat planul de reorganizare.

Ionuţ Negoiţă, pus sub CONTROL JUDICIAR. Acuzaţii GRAVE la adresa patronului lui DINAMO

Mai mult, în februarie 2017, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat percheziţii la anumite societăţi de avocatură şi insolvenţă care sunt bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18.000.000 lei în urma procedurii de insolvenţă a lui Dinamo Bucureşti. „Suntem ferm convinşi că rezultatul final al acestor cercetări va confirma legalitatea şi corectitudinea procesului de insolvenţă prin care Dinamo Bucureşti a trecut recent. Avem această convingere cu atât mai mult cu cât, pentru realizarea acestui proces complex reprezentat de procedura de insolvenţă, pe lângă eforturile noastre, au fost angrenaţi şi unii dintre cei mai buni specialişti din domeniu”, spuneau oficialii lui Dinamo într-un comunicat.