Cristi Tănase, CHEF cu BĂUTURĂ şi FEMEI înainte de Dinamo Kiev-Steaua VIDEO

DINAMO KIEV-STEAUA. Cristi Tanase n-a mai jucat de la returul cu Ludogorets, din cauza unei accidentari, dar isi pierde noptile in oras. Paparazzii de la CANCAN l-au filmat pe Dodel in timp ce iesea dintr-un restaurant, in jurul orei 4 dimineata, dupa ce a petrecut cu trei femei si mai multe sticle de bautura, chiar inainte de meciul DINAMO KIEV-STEAUA.

02 oct. 2014, 07:50
Cristi Tănase, CHEF cu BĂUTURĂ şi FEMEI înainte de Dinamo Kiev-Steaua VIDEO

DINAMO KIEV-STEAUA. Cristi Tanase a fost surprins la un restaurant cu specific turcesc, acolo unde s-a intalnit cu Paul Parvulescu, un alt stelist obisnuit cu banca de rezerve. Fostul jucator de la Medias a fost insotit de sotia sa, iar in jurul orei 2:30, cei doi au plecat. Parvulescu s-a oprit la fast-food, a luat mancare la pachet si s-a indreptat spre casa.

DINAMO KIEV-STEAUA. Pentru Dodel insa, noaptea era la inceput, iar greul abia acum urma. La putin timp dupa plecarea colegului sau de echipa, Tanase a primit vizita a trei domnisoare, in comapnia carora s-a „recuperat” vreo doua ore. La plecare, in jur de ora 4:00, fotbalistul a iesit separat, iar fetele au fost luate de un taxi (VIDEO şi FOTO AICI, sursa Cancan).