DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO. Cote URIAŞE pentru STEAUA contra lui Dinamo Kiev

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE.

01 oct. 2014, 07:11
DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO. Cote URIAŞE pentru STEAUA contra lui Dinamo Kiev

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. Steaua are meci in deplasare, iar Dinamo Kiev porneste ca mare favorita. Dinamo Kiev are cota 1,66 pentru un succes in fata campioanei din Romania. Egalul este cotat cu 3,50, in timp ce victoria celor de la Steaua are nu mai putin de 5,75!

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. Potrivit listei dupa care se ghideaza pariorii, intre Steaua si Dinamo Kiev este una dintre cele mai mari diferente la nivel de cote in Europa League. Doar Inter si Villareal sunt mai sigure de victorie in meciurile de acasa, ambele cotate cu 1,22, insa au de jucat cu Karabakh (cota 12.00) si Apollon Limassol (cota 13.00). Dintre echipele ce joaca in deplasare, cote mai mari decat Steaua au si Besiktas (6.00, joaca la Tottenham) si Copenhaga (6.00, joaca la FC Torino).

Cele mai bune cote la pariuri AICI.