DINAMO – PETROLUL 0-0: Petrolul a dat-o-n bară!

DINAMO - PETROLUL 0-0: Petrolul e neînvinsă de opt partide, în care a înregistrat cinci victorii şi trei egaluri.

30 nov. 2014, 15:02
DINAMO – PETROLUL 0-0: Petrolul a dat-o-n bară!

UPDATE: Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate cu Petrolul Ploieşti, 0-0, duminică seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, într-un meci din etapa a 30-a a Ligii I de fotbal.

Petrolul a avut ocazii mai multe şi mai clare, printre care şi o bară, prin Juan Albin (30).

Petrolul e neînvinsă de opt partide, în care a înregistrat cinci victorii şi trei egaluri.


DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Cu aproape întreaga conducere reținută, Petrolul va avea parte de o misiune dificilă în șoseaua Ștefan cel Mare, jucătorii luând deja în calcul despărțirea de clubul prahovean.

LIVE VIDEO, Dinamo – Petrolul Ploieşti, etapa a XVI-a (16) a Ligii I, ora 20.30 AICIAICI şiAICI

Dinamoviștilor le merge bine după plecarea lui Stoican, reușind să revină de la 0-1 la Mediaș pentru a câștiga în final cu 2-1 la debutul lui Ionel Dănciulescu în antrenorat.

Chiar dacă marchează constant atunci când evoluează în deplasare cu Dinamo, Petrolul a obținut numai două victorii în ultimii 15 ani.

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Peste 300 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul dintre echipele Dinamo şi Petrolul Ploieşti, programat în această seară, la ora 20.30, pe stadionul “Dinamo” din “Ştefan cel Mare”. Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19.00, pe bază de bilete şi invitaţii. 

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE.

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Jucătorul Dinamo Bucureşti, Collins Fai a primit în meciul cu Gaz Metan Mediaş al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Fundaşul dreapta camerunez a mai fost avertizat în partidele cu Universitatea Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Rapid.

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Faţă de meciul din etapa precedentă de la Mediaş va reveni după o suspendare mijlocaşul Valentin Lazăr. Fundaşul stânga Steliano Filip nu a fost nici măcar rezervă în partida cu Gaz Metan Mediaş, dar acum a prins lotul de 18. Filip a suferit o operaţie din cauza fracturii de piramidă nazală şi va purta, dacă va fi folosit de Ionel Dănciulescu, o mască de protecţie.

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. “Favorită nu ştiu, nu cred că poţi spune că există o favorită certă. Ambele echipe au şanse egale, dar noi jucăm acasă. În anumite circumstanţe, eu cred că Dinamo era favorită din toate punctele de vedere. Dar lucrurile s-au mai schimbat, noi vrem să le facem să fie din nou ca înainte, dar în acest moment trebuie să recunoaştem că Petrolul are o echipă foarte bună. Nu voi lua măsuri speciale, ar trebui să iau pentru jumătate de echipă. Trebuie să credem că putem câştiga împotriva Petrolului şi nimic mai mult. Am analizat jocul Petroului, ştiu câteva lucruri despre ei. Cu siguranţă însă au şi slăbiciuni”, a declarat Ionel Dănciulescu.

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. În ceea ce priveşte Petrolul Ploieşti, pentru partida cu Dinamo, antrenorul Gheorghe Mulţescu îi are în continuare accidentaţi pe Jean-Alain Fanchone, Gerson, Laurenţiu Marinescu şi Njongo Priso, cărora li s-a mai adăugat după etapa trecută şi stoperul portughez Geraldo Alves, care are întindere de ligament colateral intern şi contuzie.

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. De asemenea, Geraldo Alves şi Gerson sunt accidentaţi. Va reveni după o etapă de suspendare Victoraş Astafei, care nu a jucat în meciul cu ASA Târgu Mureş, datorită cumului de cartonaşe galbene.

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. “Pregătirea a decurs normal toată săptămână, cu o atmosferă bună, cu entuziasm din partea jucătorilor. Din punctul ăsta de vedere lucrurile sunt în regulă. Nu e în regulă situaţia accidentaţilor, pentru că avem de suferit din cauza agresiunilor adversarilor, pe care unii arbitri nici măcar nu le sancţionează. Dănciulescu e un tehnician care a antrenat un meci. Nici nu a început, e învăţăcel, el încă nici nu a început cu acte în regulă. A gestionat bine un meci”, a precizat antrenorul Gheorghe Mulţescu.

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Echipele probabile:

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Dinamo: Marc – Bărboianu, Nedelcearu, Cordoş, Grecu – Boubacar, Elton – C. Matei, V. Lazăr, Alexe – Biliński

DINAMO – PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Petrolul Ploieşti: Peçanha – Alcénat, Ipša, Satli, Beţa – I. Filip, De Lucas – Astafei, Albín, Filipe Teixeira – Tamuz