DINAMO-STEAUA, interzis pe Arena Naţională. UNDE se joacă meciul din semifinalele CUPEI ROMÂNIEI

Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei, refuză să-şi dea acceptul pentru disputarea meciului Dinamo - Steaua din Cupa României pe Arena Naţională.

24 feb. 2016, 15:23
DINAMO-STEAUA, interzis pe Arena Naţională. UNDE se joacă meciul din semifinalele CUPEI ROMÂNIEI

Dinamo – Steaua, meci din prima manşă a semifinalelor din Cupa României, care se va disputa pe 3 martie, are toate şansele să se joace pe stadionul din „Ştefan cel Mare”. O delegaţie a clubului gazdă a primit un refuz categoric din partea Primăriei Capitalei la cererea prin care Dinamo pretindea dreptul să organizeze meciul pe Arena Naţională, scrie ProSport. Primarul interimar al Bucureştiului, Răzvan Sava, i-a informat pe reprezentanţii lui Dinamo că nu se pune problema ca instituţia pe care o conduce să îşi asume răspunderea pentru deschiderea celui mai mare stadion din ţară.

CITEŞTE ŞI Arena Naţională rămâne închisă. Anunţ oficial al Primăriei Capitalei

„Noi ne-am asumat toate responsabilităţile, dar ei nu! Nu înţeleg. Când a fost să se construiască şi să se ia bani de la contribuabili, totul a fost în regulă. S-au jucat meciuri acolo ani de zile, s-au organizat mitinguri cu mult mai mulţi oameni decât vin la un meci, şi dintr-o dată nu se mai poate. E păcat de suporteri, e păcat de cel mai frumos stadion din ţară că stă închis. E strigător la cer!”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, pentru ProSport.