DINAMO – STEAUA 1-1. Neînvinsă în dubla cu DINAMO, STEAUA merge în FINALA Cupei României

DINAMO - STEAUA, a doua semifinală de Cupa României, jucată joi seara, pe Arena Naţională, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Roş-albaştrii se califică în finală, cu scorul general de 6-3.

17 apr. 2014, 17:29
DINAMO – STEAUA 1-1. Neînvinsă în dubla cu DINAMO, STEAUA merge în FINALA Cupei României

Nici cei mai optimişti suporteri ai lui Dinamo nu credeau că echipa lor va reuşi să întorcă rezultatul de 2-5 cu care pierduseră în manşa tur din semifinalele Cupei României, însă îşi doreau ca favoriţii să arate nerv şi dorinţă de victorie.

Galeria a pregătit o coregrafie senzaţională pentru a-i îmbărbăta, însă alb-roşii nu au putut scoate mai mult decât un rezultat de egalitate.

Mai mult, Steaua a fost cea care a controlat ostilităţile în marea majoritate a timpului de joc, iar dacă mai erau oameni care se îndoiau de calificarea roş-albaştrilor în finala Cupei României, Cristi Tănase le-a închis gura, cu golul marcat în minutul 22. Steaua a condus cu 1-0 o bună perioadă de timp şi chiar putea să-şi majoreze diferenţa, însă în cele din urmă „câinii” au scos un rezultat rezonabil, onoarea lor fiind salvată de Cosmin Matei, care a egalat în minutul 86.

În finala de pe 31 mai, de pe Arena Naţională, Steaua o va întâlni pe Astra Giurgiu.

DINAMO – STEAUA 1-1

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 +3 Finalul meciului.

Min. 90 Meciul va fi prelungit trei minute.

Min. 90 Şut Ţucudean, din interiorul careului, prinde Tătăruşanu.

Min. 86 GOOOOL Dinamo! Cosmin Matei a şutat cu dreptul, din prima, din pasa lui Şerban. Dinamo – Steaua 1-1.

Min. 82 Şut Tănase din lovitură liberă, pe lângă poartă.

Min. 74 Ultima schimbare la Steaua, Lucian Filip a intrat în locul lui Sânmărtean.

Min. 73 Dinamo iroseşte o mare ocazie de gol, prin Bilinski. Acesta a şutat la colţul lung, dar Tătăruşanu a respins cu piciorul în corner.

Min. 70 Ocazie uriaşă Pintilii! Căpitanul Stelei a şutat de la 12 metri chiar în portarul Bălgrădean, deşi avea toată poarta în faţă.

Min. 66 Cea mai mare ocazie a lui Dinamo. Centrarea lui Matei este ajunsă târziu de Ţucudean, astfel că acesta abia mai şterge balonul, care se duce pe lângă poartă.

Min. 61 A doua schimbare şi la Dinamo, Ţucudean a intrat în locul lui Dorin Rotariu.

Min. 58 A doua schimbare la Steaua. A ieşit Pârvulescu, înlocuit cu Piovaccari.

Min. 57 Ocazie uriaşă a Stelei! Adi Popa scapă singur cu Bălgrădean, dar este prins din urmă de un fundaş dinamovist, care respinge în corner. Stelistul cere în zadar penalty.

Min. 55 Şut Pârvulescu, din 12 metri, mingea trece pe lângă stâlpul din stânga lui Bălgrădean.

Min. 53 Prima înlocuire şi la Steaua. A intrat Andrei Prepeliţă, în locul lui Varela.

Min. 51 Prima schimbare la Dinamo, intră Bilinski în locul lui Steliano Filip. A ieşit şi stelistul Varela, însă pe targă, accidentat. Sunt şanse minime ca acesta să revină în joc.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 45 Chipciu primeşte cartonaş galben. În această repriză, arbitrul Istvan Kovacs a acordat câte două cartonaşe galbene: Laurenţiu Rus şi Dragoş Grigore, de la Dinamo, şi, respectiv, Pintilii şi Chipciu.

Min. 38 Lovitură liberă pentru Dinamo, de la 30 de metri. Laurenţiu Rus şutează, Tătăruşanu prinde fără probleme.

Min. 34 Şut Chipciu, de la 20 de metri, pe lângă poarta lui Bălgrădean. Superioritatea steliştilor este evidentă în această partidă.

Min. 32 Paul Pârvulescu trage din 13 metri, foarte puţin pe lângă stâlpul din stânga lui Bălgrădean.

Min. 29 Şut Latovlevici, din unghi, prinde Bălgrădean.

Min. 26 Chipciu a fost pe punctul de a majora diferenţa! Lansat excelent de Sânmărtean, Chipciu a scăpat pe stânga şi a trimis balonul uşor pe lângă Bălgrădean. Mingea se ducea spre poartă, dar a fost respinsă în ultimul moment de un fundaş dinamovist.

Min. 25 Laurenţiu Rus şutează de la distanţă, mingea trece mult pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Min. 22 GOOOL Steaua! Chipciu trimite mingea printre fundaşii centrali dinamovişti, Tănase a scăpat de marcaj şi a ajuns singur cu Bălgrădean, pe care l-a învins cu un şut plasat. Dinamo – Steaua 0-1, alb-roşii trebuie să marcheze patru goluri pentru a se califica în finală.

Min. 15 Ocazie uriaşă a Stelei. Portarul Bălgrădean a ieşit aiurea la un corner executat de Sânmărtean, iar mingea a ajuns la Adi Popa, care a reluat-o din 8 metri pe lângă poarta părăsită de goalkeeper-ul lui Dinamo.

Min. 12 Întâlnirea este fragmentată de dese faulturi la centrul terenului, de ambele părţi.

Min. 10 Corner pentru Dinamo, însă nici această fază nu aduce vreun pericol la poarta lui Tătăruşanu.

Min. 8 Mingea stă mai mult între cele două careuri, nu s-a consemnat niciun şut la poartă până acum.

Min. 3 O primă acţiune ofensivă a Stelei. Cristi Tănase pătrunde cu mingea la picior în careul advers, dar se complică şi pierde balonul înainte de a apuca să şuteze.

Partida a fost precedată de un impresionant duel al galeriilor, care au realizat coregrafii senzaţionale. Suporterii sunt la cote maxime în acest derby.

Min. 1 A început partida Dinamo – Steaua, contând pentru manşa secundă a semifinalelor Cupei României.

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Durimel, Dr. Grigore, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Filip – Lazăr, C. Matei, Rotariu. Antrenor: Flavius Stoican.

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Gardoş, Szukala, Latovlevici – Pintilii, Sînmărtean – Ad. Popa,Tănase, Pîrvulescu – Chipciu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

DINAMO – STEAUA se joacă pentru a treia oară în această primăvară, acum miza fiind calificarea în finala Cupei României.

Dinamoviştii au de recuperat un handicap de trei goluri, după ce au piedut cu scorul de 2-5 în tur, însă antrenorul lor, Flavius Stoican, încearcă să-i surprindă pe roş-albaştrii, forţând recuperarea diferenţei fără să aibă vreun atacant în teren, lipsind din primul „unsprezece” atât Ţucudean, cât şi Bilinski. Nici Steaua nu evoluează cu un atacant veritabil, Reghecampf preferând să-i ţină pe bancă pe Piovaccari şi Kapetanos.

DINAMO – STEAUA este arbitrat de Istvan Kovacs şi poate fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net, de la ora 20.30.