DINAMO-STEAUA 3-1 în derby-ul etapei a 18-a din Liga I. VEZI CLASAMENTUL

DINAMO - STEAUA 3-1. Dinamo s-a impus, miercuri, scor 3-1 cu Steaua, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I- Steaua a deschis scorul în debut, după un penalty primit în secunda 10, dar Dinamo a întors scorul până la pauză. În repriza a doua, tot Dinamo a marcat, pentru un scor final 3-1.

30 nov. 2016, 15:46
DINAMO-STEAUA 3-1 în derby-ul etapei a 18-a din Liga I. VEZI CLASAMENTUL

DINAMO – STEAUA 3-1. La prima acțiune de atac a Stelei, De Amorim a fost faultat de Penedo, iar Hațegan a dictat lovitură de la 11 metri pentru roș-albaștri, în secunda 10. Boldrin a executat perfect lovitura de la 11 metri, iar Penedo nu a putut interveni, deși a ghicit colțul de execuție.

DINAMO – STEAUA 3-1. Dinamo a revenit tot datorită unui penalty. În minutul 36, Pintilii l-a împins pe Busuladzici în careu, iar Hațegan a dictat lovitură de la 11 metri. Hanca a înscris, deși Niță a fost pe minge. Dinamoviștii au preluat conducerea în secvențele de final ale primei reprize. În al cincilea minut de prelungire, Nistor a executat o lovitură liberă, Nemec a trimis cu capul din marginea careului în zonă centrală, de unde Hanca i-a pasat lui Nedelcearu. Acesta din urmă a preluat excelent și a trimis mingea în poartă dintre doi adversari.

DINAMO – STEAUA 3-1. Dinamo și-a majorat avantajul în minutul 58, după o gafă de proporții în defensiva Stelei. Tamaș și Niță s-au încurcat reciproc, iar Nemec a profitat de erorare și a reluat în poarta goală. Cea mai mare ocazie a Stelei în cea de-a doua parte a venit cu aproximativ 10 minute înainte de final, Boldrin șutează din interiorul careului, Penedo respinge până la Adi Popa, dar căpitanul Stelei șutează mult peste poarta lui Penedo.

DINAMO – STEAUA 3-1 (2-1)

Hanca 36p, Nedelcearu 45+5, Nemec 58 / Boldrin 4p

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Maric, Filip – Hanca (Mahlangu 67), Busuladzic, Nistor – Rotariu, Nemec (Gnohere 77), Val. Lazăr (Ceccarelli 85).

Steaua: Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Bourceanu (Jakolis 53), Muniru (Pintilii 33) – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic.

CLASAMENT