DINAMO-STEAUA 1-1. Steaua va juca FINALA CUPEI ROMÂNIEI cu Astra

DINAMO-STEAUA 1-1. Joi seară, DINAMO-STEAUA, meci retur din semifinalele Cupei României, s-a terminat 1-1. STEAUA va juca finala Cupei României, cu ASTRA.

17 apr. 2014, 18:38
DINAMO-STEAUA 1-1. Steaua va juca FINALA CUPEI ROMÂNIEI cu Astra

DINAMO-STEAUA 1-1 LIVE

End Time FINAL. DINAMO-STEAUA 1-1.

86′ – Goal GOL DINAMO! A marcat MATEI! DINAMO-STEAUA 1-1! VEZI VIDEO

75′Substitution schimbare la STEAUA. Iese Sînmărtean, intră L. Filip

73′ – Tătăruşanu scoate incredibil şutul lui Bilinski

71′Yellow Card cartonaş galben pentru Bărboianu

70′ – Pintilii ratează singur cu Bălgrădan

68′Yellow Card cartonaş galben pentru Szukala

67′Substitution schimbare la DINAMO. Iese Boubacar, intră Şerban

61′Substitution schimbare la DINAMO. Iese Rotariu, intră Ţucudean

58′Substitution schimbare la STEAUA. Iese Pîrvulescu, intră Piovaccari

56′ – Pîrvulescu retează o nouă ocazie a celor de la STEAUA

54′Substitution schimbare la STEAUA. Iese Varela, intră Prepeliţă

52′Substitution schimbare la DINAMO. Iese S. Filip, intră Bilinski

Start Time A început repriza a doua.

End Time PAUZĂ. DINAMO-STEAUA 0-1

45′Yellow Card cartonaş galben pentru Chipciu

42′Yellow Card cartonaş galben pentru Rus

36′Yellow Card cartonaş galben pentru Pintilii

32′ – ocazie imensă ratată de Pîrvulescu

30′ – o nouă ocazie pentru STEAUA, ratată de Latovlevici. DINAMO este în corzi

28′Yellow Card cartonaş galben pentru D. Grigore

22′ – Goal GOL STEAUA! A marcat TĂNASE, după o pasă a lui Chipciu. DINAMO-STEAUA 0-1! VEZI VIDEO

15′ – ocazie imensă pentru STEAUA. Ad. Popa a reluat pe lângă poarta goală, după o ieşire greşită a lui Bălgrădean

4′ – Rotariu cade uşor la marginea careului stelist, dar arbitrul Istvan Kovacs lasă jocul să curgă

3′ – Tănase scapă spre poarta lui Bălgrădean, dar se complică. STEAUA a avut prima acţiune de atac

Start Time A început meciul DINAMO-STEAUA.

– ora 20,35: startul este amânat de faptul că fanii au aruncat cu fumigene pe teren

– ora 20,20: atmosferă incredibilă pe Arena Naţională. Coregrafie impresionantă a fanilor lui DINAMO

DINAMO-STEAUA LIVE ECHIPELE DE START

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Durimel, Dr. Grigore, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Filip – Lazăr, C. Matei, Rotariu. Antrenor: Flavius Stoican.

Rezerve: Naumovski, Ad.Popa II, I. Şerban, Elton, Velici, Bilinski, Ţucudean

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Gardoş, Szukala, Latovlevici – Pintilii, Sînmărtean – Ad. Popa,Tănase, Pîrvulescu – Chipciu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Rezerve: Fl. Niţă, L. Filip, Prepeliţă, N. Stanciu, Piovaccari, Keşeru, G. Iancu

DINAMO-STEAUA LIVE. Ofertă IMENSĂ pentru Reghecampf

DINAMO-STEAUA LIVE. Cu doar cateva ore inainte de marele meci DINAMO-STEAUA, antrenorul Laurentiu Reghecampf a primit o oferta din Arabia Saudita. DINAMO-STEAUA se joaca, joi, de la ora 20:30, pe Arena Nationala, in mansa a doua a semifinalelor Cupei Romaniei.

DINAMO-STEAUA LIVE. Laurentiu Reghecampf poate parasi gruparea ros-albastra dupa ce a primit o oferta tentanta chiar inainte de DINAMO-STEAUA. Presa araba anunta ca Reghecampf este dorit de Al-Nasr, ocupanta primului loc din Arabia Saudita. Actualul antrenor, Daniel Carreno, si-a anuntat plecarea, iar seicii l-au trecut pe lista, pe langa Reghecampf, si pe Herve Renard, de la Sochaux. Salariul pe care seicii sunt dispusi sa il ofere noului antrenor trece de 1 milion de dolari pe an.

Reghecampf, care se pregateste de meciul DINAMO-STEAUA LIVE, a mai primit oferte din Rusia, Germania si Ucraina, insa le-a refuzat pentru a continua la echipa din Ghencea. Contractul sau la Steaua va expira in 2015.

DINAMO-STEAUA LIVE. Ce spune Gino

DINAMO-STEAUA LIVE. Întrebat ce părere are despre evenimentele dinaintea meciului Steaua – Vaslui, scor 0-1, contând pentru etapa a 27-a a Ligii I, dar şi despre faptul că antrenorul Laurenţiu Reghecampf ar fi spus că în fotbalul românesc este circ, Gino Iorgulescu a răspuns: „Au fost unele probleme înainte de meciul Steaua – Vaslui, dar în final oaspeţii s-au prezentat şi chiar au bătut. Dânşii dau declaraţii… Probabil că dânsul (n.r. – Reghecampf) trebuie să îşi revizuiască puţin comportamentul faţă de fotbalul românesc pentru că de bine, de rău antrenează în România, câştigă foarte bine, e pe primul loc, a câştigat titlul… Un antrenor foarte bun trebuie să fie atent şi la declaraţiile din afara stadionului. Trebuie să fie un tot unitar în ceea ce priveşte profesionalismul de care ar trebui să dea dovadă. Comisia de Disciplină poate să se autosesizeze şi vom vedea ce se va întâmpla”.

DINAMO-STEAUA LIVE. Măsuri extreme de securitate

DINAMO-STEAUA LIVE. Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la DINAMO-STEAUA, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei României. DINAMO-STEAUA se joacă, joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

DINAMO-STEAUA LIVE. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, accesul spectatorilor la meciul DINAMO-STEAUA se va face începând cu ora 18:00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă înainte de DINAMO-STEAUA, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, pentru evitarea incidentelor la partida DINAMO-STEAUA, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu şi B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor de la DINAMO-STEAUA să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

DINAMO-STEAUA, meci contând pentru manşa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, joi, pe Arena Naţională, de la ora 20:30. În tur a fost STEAUA-DINAMO 5-2.

DINAMO-STEAUA LIVE. Kovacs arbitrează DINAMO-STEAUA

DINAMO-STEAUA. CCA anunţă că Istvan Kovacs va conduce la centru meciul Dinamo  – Steaua, din manşa retur a semifinalelor Cupei României. Kovacs va fi ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe şi Ovidiu Artene şi de asistenţii suplimentari Robert Dumitru şi George Găman, în timp ce Micloş Nagy va fi rezervă.

Observatorii întâlnirii DINAMO – STEAUA de pe Arena Naţională vor fi Augustus Constantin şi Octavian Goga.

DINAMO-STEAUA LIVE. Steaua, PĂRĂSITĂ de Reghecampf înaintea semifinalei cu Dinamo

Laurenţiu Reghecampf a uitat pentru câteva ore de derby-ul STEAUA-DINAMO din semifinalele Cupei României şi a participat la o ediţie specială a emsiunii Next Star.

Laurenţiu Reghecampf a filmat pentru ediţia de Paşte alături de Dan Negru. „Reghecampf a părăsit Steaua cu câteva ore înainte semifinalei cu Dinamo. Suna a bombă de presă, dar de fiecare dată când l-am rugat pe Reghe să vină să-i ajute şi să-i susţină pe copii, a făcut-o. L-am sunat zilele trecute rugându-l să vină la filmarea Next Star de Paşte cu toate că ştiam că e în cantonament cu echipa. A acceptat fără să stea pe gânduri. Cred că asta e menirea sportului, să construiască mentalităţi şi caractere, nu vedete!”, a declarat Dan Negru.

Laurenţiu Reghecampf mărturiseşte că fiecare apel de la Dan Negru este o bucurie pentru că îi face o mare plăcere să ajute copiii care au nevoie de sprijin: „Sunt întotdeauna alături de copii. Nu suport să-i văd că suferă!”.