Dinamo, victorie uriaşă în Liga Campionilor la HANDBAL

Dinamo Bucureşti, campioana României, a învins, miercuri, în deplasare, pe Riihimaen Cocks (Finlanda), cu scorul de 32-31 (15-17), în cea de-a patra partidă din Grupa D a Ligii Campionilor.  

03 oct. 2018, 17:06
Dinamo, victorie uriaşă în Liga Campionilor la HANDBAL

Dinamo egalează astfel liderul Wisla Plock, cu 6 puncte, dar polonezii au un meci mai puţin disputat.

Pentru Dinamo au marcat Bannour 6 goluri, Mousavi 5, Alouini 5, Komogorov 4, Zulfici 3, Szasz 3, Negru 2, Descat 1, Savenco 1, Gavriloaia 1, Kuduz 1, iar de la gazde s-a remarcat Ronnberg 11 reuşite.

În aceeaşi etapă se mai joacă duminică celelalte două partide, Wacker Thun – Elverum şi Ademar Leon – Wisla Plock.

Dinamo a obţinut următoarele rezultate în grupa D: 26-24 cu Elverum Handball, 28-31 cu Ademar Leon şi 35-34 cu Wacker Thun. În următoarea etapă, campioana României va juca, pe teren propriu, cu Wisla Plock, în 14 octombrie.

Potrivit regulamentului competiţiei, din grupele A şi B, superioare valoric, prima clasată se califică direct în sferturile competiţiei, iar echipele de pe locurile 2-6 ajung în optimi, unde se vor afla şi două echipe din grupele C şi D, inferioare valoric. Şase câştigătoare din optimi se vor alătura în sferturi câştigătoarelor grupelor A şi B, pentru cele patru locuri din semifinale.

Meciurile din optimi vor avea loc între 20 şi 21 martie 2019, cele din sferturi între 24 aprilie şi 5 mai, iar Turneul Final Four în 1-2 iunie. În sezonul trecut, Dinamo nu a reuşit să treacă de faza grupelor.