Dinamo Zagreb anunţă: Latovlevici este PRIMUL pe lista noastră de transferuri

Antrenorul Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, a declarat, miercuri, la Ploieşti, că formaţia croată este foarte interesantă de fundaşul Iasmin Latovlevici, de la Steaua Bucureşti, însă transferul acestuia depinde şi de calificarea campioanei României în grupele Ligii Campionilor.

20 aug. 2014, 20:08
Dinamo Zagreb anunţă: Latovlevici este PRIMUL pe lista noastră de transferuri

Latovlevici este primul pe listă. Suntem foarte interesaţi de el. Faptul că nu am intrat în grupele Ligii schimbă puţin situaţia, dar asta nu înseamnă că interesul a scăzut pentru el. S-au tergiversat nişte lucruri, a durat un pic mai mult decât mi-aş fi dorit, dar cu siguranţă suntem foarte interesaţi de acest jucător (…) Sunt mai mulţi factori care vor interveni, contează şi dacă Steaua se califică în grupele Ligii„, a spus antrenorul lui Dinamo Zagreb, Zoran Mamic,  într-o conferinţă de presă ce a avut loc la Ploieşti, în avanpremiera meciului cu Petrolul, din Liga Europa.

Citeşte şi PETROLUL-DINAMO ZAGREB. Răzvan Lucescu, declaraţie surprinzătoare: Croaţii sunt favoriţi

În ceea ce priveşte meciul cu Petrolul Ploieşti din prima manşă a play-off-ului Europa League, acesta a arătat că pe tot parcursul celor 90 de minute va fi o luptă, în condiţiile în care Petrolul are o echipă foarte bună. „O să fie o luptă 90 de minute, sunt convins de asta. Echipa care va greşi mai puţin, care va fi mai mult concentrată pe teren probabil că aceea va câştiga, iar eu sper ca aceea să fim noi. Petrolul are o echipă foarte bună. Nu vreau să vorbesc de individualităţi, toată echipa joacă foarte bine. Noi va trebui să fim foarte atenţi la ei pentru că altfel s-ar putea să nu ieşim aşa cum ne-am propus noi (…) Cu siguranţă Adrian Mutu este un jucător foarte periculos, dar la toată echipa Petrolul trebuie să avem grijă. Petrolul nu se bazează pe individualităţi, ci pe o echipă întreagă„, a spus Zoran Mamic.

Întrebat ce ar înseamna o eliminare pentru echipa sa, antrenorul croat a spus că aceasta ar fi tragică şi că el şi elevii săi vor face tot posibilul pentru ca ea să nu se întâmple.

Citeşte şi Mutu, batjocorit de croaţi: Fotbalistul Charlie Sheen vrea să o distrugă pe Dinamo. Are sindromul Peter Pan