Disperaţi pentru un LOC DE MUNCĂ. Sute de oameni se bat pentru 10 posturi de măturători pe stradă

Situaţie disperată pentru sute de oameni fără loc de muncă. 500 de persoane din Târgu Jiu se bat pentru doar 10 posturi de măturători pe stradă. Mai mult, printre ei se află chiar şi tineri absolvenţi de facultate.

26 feb. 2015, 07:11
Disperaţi pentru un LOC DE MUNCĂ. Sute de oameni se bat pentru 10 posturi de măturători pe stradă

Concurenţă mai ceva ca la Medicină, pentru meseria de măturător! Nu mai puţin de 500 de persoane din Târgu Jiu şi-au depus dosarele pentru a lucra ca măturător stradal sau ca om de serviciu.

Primăria Târgu-Jiu şi Edilitara organizează, în această perioadă, concursuri pentru ocuparea a 10 posturi de măturători stradali.

Potrivit radioomega.ro, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu Jiu, Lavinia Truşcă, a precizat că cei înscrişi în competiţie vor avea două probe la concurs: scris şi interviu.

Cei care nu au mai apucat să se înscrie pentru posturile de la Edilitara îşi încearcă norocul la Primăria Târgu-Jiu. Nu mai puţin de 13 persoane vor să lucreze ca îngrijitor al biroului primarului Florin Cârciumaru. Ultima dată, 11 femei şi doi bărbaţi au susţinut proba practică, ea constând în cât de bine ştiu să facă curăţenie în birourile instituţiei, anunţă reprezentantul primăriei Târgu Jiu, Lavinia Truşcă.â

Vezi: De ce sunt unii oameni săraci? Află părerea psihologilor. Ce trebuie să faci ca să câştigi mai mulţi bani