Directivă bizară a UE: Vacile nu mai au voie să îşi facă nevoile pe PĂŞUNI. Reacţia FERMIERILOR este hilară

O asociaţie de crescători de animale, deranjată de o directivă bizară a UE, a ales să protesteze într-un mod hilar. Astfel, după ce s-a descoperit că vacile ar putea să nu ai aibă voie să îşi facă nevoile fiziologice pe păşuni, din cauza concentraţiei de nistraţi, ei au început să folosească pamperşi pentru bovine.

09 oct. 2014, 15:22

Johann Huber, un fermier nemulţumit de această directivă, a decis să ia problemele în propriile mâini, astfel că fiecare dintre cele 18 vaci ale sale poartă în prezent un pampers, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cercetătorii au creat noi soiuri de roşii. Legumele sunt rezistente la îngheţ, secetă şi boli

 

Cu toate că legea nu interzice explicit animalelor să extcreteze, aceasta se referă la interzicearea utilizării pe păşuni a unor fertilizatori cu nitraţi într-o proporţie mai mare de 15%. Din acest motiv, Asociaţia Fermierilor Bavarezi se teme că bălegarul natural de vacă îi va face pe fermieri să depăşească limitele impuse de UE, motiv pentru care aceştia ar putea să îşi piardă subvenţiile de mii de euro primite de la stat.

Citeşte şi Muncitori şi săraci. Peste 70% dintre salariaţii din România ABIA CÂŞTIGĂ 1.600 de lei pe lună

Nu avem pamperşi standardizaţi pentru animale, încă nu au apărut în magazine, aşa că le-am făcut noi. Cerem ca această decizie să fie ridicată în Germania. În Bavaria, fertilizarea nu ar fi posibilă pentru jumătate din terenurile cultivate dacă nu ar fi vacile„, a declarat un fermier.