Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, acuzat că a condus beat. Poliţia face verificări VIDEO

Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu este acuzat că a condus, miercuri, un autoturism în stare de ebrietate. Un angajat al Forțelor Speciale ale Poliției Române spune că l-a filmat pe Artagea când mergea haotic de pe o bandă pe alta. Bogdan Ionuț Artagea susține că el nu consumă alcool. Polițiștii constănțeni s-au autosesizat.

RomaniaTV.net
12 oct. 2017, 09:51
Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, acuzat că a condus beat. Poliţia face verificări VIDEO

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu – Iorga Palaz, cere demiterea directorului Aerportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea, în urma unor filmări apărute pe Facebook.

„Președintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu-Iorga Palaz, având în vedere filmările apărute în spațiul virtual, realizate de către numitul Daniel Suru, angajat al Forțelor Speciale ale Poliției Române (conform profilului rețelei de socializare – Facebook), cere public ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea, având în vedere faptul că din filmările menționate, acesta a circulat în stare avansată de ebrietate. Este incredibil cum un șef al unui obiectiv de o importanță națională să meargă beat pe drumurile publice, punând în pericol viețile cetățenilor, mai ales ținând seama de faptul că Aeroportul Mihail Kogălniceanu este un obiectiv strategic. Totodată, solicităm ministrului de Interne, Carmen Daniela Dan, să dispună o anchetă în privința verificării faptelor care reies din filmările apărute în spațiul virtual. În cazul de față, ne punem întrebarea cum se coordonează activitatea Aeroportului Mihail Kogălniceanu, dacă directorul acestuia este posibil să se afle periodic în astfel de stări de ebrietate”, potrivit unui comunicat de presă al PMP.

De cealaltă parte, Bogdan Ionuț Artagea susține că el nu consumă alcool.

„Am ieșit din aeroport și apoi m-am întors pentru că am primit un apel telefonic. Asta a fost tot. Ce băut să fiu? Am înțeles că domnul Suru are ceva cu toată lumea. Nu înțeleg… Eu nu consum alcool pentru că am diabet. Nu m-a văzut nimeni consumând alcool vreodată. Puteți întreba pe oricine și veți vedea că eu nu consum alcool. Nici nu m-am uitat la acele filmulețe pentru că nu am de ce. Repet. Am ieșit din aeroport și am revenit în urma unui apel telefonic. De aici și până la faptul că aș fi condus băut…”, a declarat, pentru „Replica„, Bogdan Artagea.

Imaginile au fost filmate în cursul zilei de miercuri, 11 octombrie. În unul dintre filmulețe se poate observa cum autoturismul ce se presupune că ar fi fost condus de către Artagea, rulează haotic, schimbând benzile de mers fără a respecta legile, iar la un moment dat chiar părăsește partea carosabilă.

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat cu privire la aspectele semnalate și se fac verificări asupra aspectelor sesizate, urmând ca la finalizarea anchetei să fie luate măsurile ce se impun.