Directorul general adjunct al CNADNR, schimbat din funcţie

Directorul general adjunct al CNADNR, Renata Bendeac, responsabil cu implementarea proiectelor de autostrăzi, a fost schimbată din funcție de șeful acesteia, Narcis Neaga.

25 nov. 2015, 17:08
Directorul general adjunct al CNADNR, schimbat din funcţie

Conducerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a decis astăzi, 25.11.2015, revocarea doamnei Renata Bendeac din funcția de Director general adjunct al Direcției Generale de Implementare Proiecte de Infrastructură Rutieră. Atribuțiile de Director general adjunct al acestei direcții au fost preluate de către directorul Direcției Achiziții Publice și Pregătire Proiecte, domnul Horia Nicolae„, a transmis CNADNR printr-un comunicat de presă.

Renata Bendeac a blocat mai multe proiecte de construcție a unor variante ocolitoare și drumuri naționale în ultima perioadă. Principalele responsabilități ale Renatei Bendeac au fost implementarea proiectelor pe autostrăzi, reabilitări drumuri naționale și variante ocolitoare. Derularea proiectului în cazul autostrăzii demolate era în responsabilitatea Renatei Bendeac„, potrivit unor surse capital.ro.

Și Radu Cernov, omul lui Dan Șova din scandalul Turceni Rovinari, și-a depus demisia din funcția de șef departament dispute în urma scandalului mediatic din ultimele zile.