Directorul interimar al FBI nu spune dacă Trump este vizat de o anchetă privind eventuale ingerinţe ale Rusiei

Andrew McCabe, directorul interimar al FBI, a refuzat să dezvăluie joi dacă l-a auzit pe James Comey spunând că preşedintele Donald Trump este sau nu vizat de investigaţia referitoare la ingerinţele ruse în campania electorală din Statele Unite, relatează site-ul agenţiei Reuters.

11 mai 2017, 18:51
Directorul interimar al FBI nu spune dacă Trump este vizat de o anchetă privind eventuale ingerinţe ale Rusiei

Andrew McCabe a fost audiat joi în Comisia pentru Informaţii a Senatului Statelor Unite, după ce Donald Trump l-a demis pe James Comey, directorul Biroului Federal de Investigaţii (FBI).

Întrebat dacă l-a auzit pe James Comey spunând ceva despre posibila anchetare a lui Donald Trump pentru contactele cu Rusia în timpul campaniei electorale, Andrew McCabe a refuzat să răspundă, potrivit Mediafax.

Citeşte şi S-a aflat cine l-a convins pe Trump să îl demită pe şeful FBI, James Comey

„Directorul James Comey se bucura de o largă susţine în cadrul FBI şi încă se bucură”, a spus McCabe.

Întrebat despre posibile ingerinţe ale Administraţiei Donald Trump în investigaţia FBI privind ingerinţele Rusiei, McCabe a explicat: „Activitatea angajaţilor FBI continuă indiferent de schimbări şi circumstanţe. Până acum nu a existat niciun efort de obstrucţionare a investigaţiei. Cel mai simplu spus: angajaţii FBI nu pot fi împiedicaţi să facă ceea ce trebuie”.