Discuţii pe care este foarte bine să le porţi la începutul unei relaţii

Drumul catre relatia cu o femeie trece, practic, prin “urechile” ei. Femeilor le place enorm sa vorbeasca despre relatii, tot atat cat sa le si aiba. Iar toate astea incep inca de la gradinita, trec prin adolescenta si se confirma si la maturitate. Asadar, femeile nu se dezmint. Si daca vrei o relatie adevarat, deschisa si dezbracata de orice conventie, trebuie sa intelegi si sa stii despre ce si cum sa discuti.

19 apr. 2015, 19:58
Discuţii pe care este foarte bine să le porţi la începutul unei relaţii

Site-ul Menshealth.com ne dezvaluie cele mai importante 6 subiecte de discutie pe care trebuie neaparat sa le ai cu iubita ta, asta daca vrei biletul final de „intrare” la spectacol. Sau in relatia cu ea.

1. Boli cu transmitere sexuala

„Cu cate femei te-ai culcat pana acum?”, iar tu ii raspunzi „34”. Nu te intreba exact numarul femeilor cu care te-ai culcat, ci era o modalitate de a afla daca te-ai testat HIV si in general sa afle cum stai cu analizele in ceea ce priveste bolile cu transmitere sexuala. Raspunsul mai aproape de ce-si doresc ele este: „Nu tin socoteala exacta, dar daca te temi de BTS, sa stii ca ma testez in mod frecvent. Si, uite, daca vrei, saptamana viitoare ma programez din nou la analize”. Ea va fi extrem de fericita sa auda asta, se va relaxa, va face sex fara stres si te va gasi foarte responsabil, astfel incat sa-si doreasca o relatie cu tine.

2. Despre sarcina

„Ai prezervativ la tine?”, iar tu raspunzi: „De ce, nu iei pilule?”. E un raspuns gresit, fiindca tu gandesti, poate, ca esti direct, dar ea va gandi ca esti egoist, ca te gandesti doar la tine si la placerea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.