DISPAR farmaciile Polisano şi Reţeta din România. Din ce cauză

Farmaciile Polisano şi Reţeta vor dispărea din România, după ce acestea intră în posesia lanţului de farmacii Sensiblu. Tranzacţia a fost autorizată de Consiliul Concurenţei. 

27 sept. 2016, 19:47
DISPAR farmaciile Polisano şi Reţeta din România. Din ce cauză

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care rețeaua Sensiblu, parte a grupului A&D Pharma, cumpără 78 de farmacii Polisano și Rețeta de la familia Vonica din Sibiu. Valoarea tranzacției s-ar ridica la circa 20 de milioane de euro, potrivit unor declarații anterioare ale președintelui grupului Polisano, Remus Borza.

Grupul nu iese de pe segmentul de retail, ci mai rămâne cu câteva farmacii. Astăzi, rețeaua are peste 80 de farmacii. Polisano începuse un proces de rebranduire a rețelei de farmacii, din Rețeta în Polisano.

Farmaciile se află în 41 de localități: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Buzău, Buziaș, Caransebeș, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Dorohoi, Focșani, Galați, Gheorgheni, Hunedoara, Iași, Ineu, Mediaș, Mureș, Oradea, Orăștie, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Reșița, Satu Mare, Sebeș, Sibiu, Slatina, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vulcan, Zalău. Detalii pe profit.ro.