Dispariţie misterioasă în Alba. A plecat să facă şcoala de şoferi, dar se pare că a mers cu autostopul până la Viena

Un bărbat din comuna Bucium, judeţul Alba în vârstă de aproximativ 40 de ani, este căutat de familie după ce a plecat de acasă în cursul zilei de marți. Ovidiu Costan ar fi mers la Alba Iulia pentru cursuri la o școală de șoferi și nu s-a mai întors.

RomaniaTV.net
22 apr. 2018, 16:14
Dispariţie misterioasă în Alba. A plecat să facă şcoala de şoferi, dar se pare că a mers cu autostopul până la Viena

Omul a plecat de acasă în urmă cu şase zile şi ar fi ajuns la Viena cu autostopul. Inițial a mers la Alba Iulia pentru cursuri la o şcoală de şoferi.

Ultima oară a fost văzut marţi noaptea la Deva de unde a luat o maşină la ocazie. Ar fi vrut să ajungă la Arad însă pe drum şi-a dat seama că cei care l-au luat la ocazie mergeau spre Germania şi le-a cerut să îl lase la Viena. De atunci, familia nu mai ştie nimic de el.

Ploua în acea seară și am zis să îl ajutăm să nu îl lăsăm să stea în ploaie având în vedere că mergem în acea direcție” spune bărbatul care l-a luat la ocazie.

Ultima dată când Ovidiu Costan a vorbit cu familia a fost marți în jurul orei 14.00, când ar fi terminat orele de condus. Și-a sunat soția pentru a o întreba dacă să mai cumpere ceva pentru fetița lor de doi ani. După o oră soția a încercat să-l sune însă avea telefonul închis. Acesta ar fi scos 250 de lei de pe cardul soției.