Copilul DISPĂRUT din Constanţa a fost găsit. Băiatul şi-a petrecut noaptea la un coleg

Băiatul de 13 ani din Constanţa, dispărut miercuri seară când a plecat la magazin, a fost găsit.

26 nov. 2015, 10:50
Copilul DISPĂRUT din Constanţa a fost găsit. Băiatul şi-a petrecut noaptea la un coleg

UPDATE. Robert Popa a recunoscut că și-a petrecut noaptea la un coleg.

UPDATE: Copilul a fost găsit în zona Kaufland, din Constanţa. El a fost recunoscut de tatăl unui coleg care a sunat la 112. Mama lui a revenit cu un nou mesaj pe pagina de socializare: „Este liber este bine si puțin speriat ! Va multumesc tuturor pentru mediatizare !”

Minorul care a fost căutat de autorităţile din Constanţa aproape 24 de ore a fost găsit. În prezent el se află la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa unde este audiat.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorului Robert Ionuţ Popa, în vârstă de 13 ani, din municipiul Constanţa. Miercuri, în jurul orei 19.00, băiatul a plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunându-i mamei sale că merge la magazinul situat la parterul imobilului în care locuiesc şi până în prezent nu a mai revenit, scrie replicaonline.ro.

Ca urmare a sesizării, oamenii legii au demarat operativ căutările și activitățile specifice, efectuând verificări la fața locului și în rândul colegilor săi, acestea fiind continuate cu spijinul jandarmilor constănțeni.

Potrivit unor cunoştinţe ale familiei, copilul ar fi trimis un SMS prin care îşi anunţa părinţii că se află într-un sac. Aceleaşi surse au precizat că minorul ar fi avut probleme cu un coleg mai mare de la liceu, şi că respectivul i-ar fi trimis mesaje prin care îl şantaja să îi dea bani.

De asemenea, există şi o altă ipoteză şi anume că minorul şi-ar fi înscenat totul. Potrivit unor surse, se pare că acesta a furat bani din casă, motiv pentru care ar fi fost certat de părinţi. Ulterior, mama minorului a mers şi la şcoală, acolo unde a observat că Robert are probleme cu absenţele şi cu notele, fiind, din nou, certat. Prin urmare, este luată în calcul şi varianta că el şi-a înscenat totul, mai ales că a trimis două mesaje consecutiv: „M-a răpit, sună la Poliţi„, după care a venit şi mesajul cu corectura: „Poliţie*„.

Băiatul are o înălţime 1.40 m, greutate 40 kg, constituţie astenică, păr blond tuns scurt, ten deschis, ochi albaştri. Prezintă o cicatrice deasupra nasului, în partea dreaptă, de aproximativ 1 cm. La data plecării de la domiciliu, minorul purta tricou alb, pantalon bleumarin, pantofi sport albaştri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze poliţiştii SIC sau Dispeceratul I.P.J. Constanta, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.

Citeşte şi Un copil de şase ani a fost răpit din braţele bunicului de tatăl care nu are custodie VIDEO