DIVORŢ BIANCA DRĂGUŞANU. Maşina în care au urcat Bianca şi Victor a fost lovită în trafic!

Luni dimineata, Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit oficial la un notariat din centrul Capitalei!

10 mart. 2014, 14:04
DIVORŢ BIANCA DRĂGUŞANU. Maşina în care au urcat Bianca şi Victor a fost lovită în trafic!

BIANCA DRĂGUŞANU şi Victor Slav au divorţat. Dupa ce au semnat actele de separare, Bianca si Victor s-au urcat in graba intr-o masina neagra, condusa de un prieten de-al prezentatorului, si au plecat in tromba spre casa divei din zona Lacul Tei! Bianca s-a asezat pe bancheta din spate, protejata de Slav, care nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de divort! Era vizibil afectata si isi ascundea tristetea in spatele unei pereche de ochelari de soare! Nici prezentatorul de la PRO TV nu parea in apele lui, si chiar a avut cateva accese de furie la adresa jurnalistilor aflati la fata locului, ba mai mult, le-a cerut sa fie lasat in pace atat el, cat si Bianca, scrie wowbiz.ro.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au sosit, luni dimineaţă, la biroul notarial, acolo unde au depus actele de divorţ. Cei doi nu au dat nicio declaraţie jurnaliştilor, la intrarea în cabinet. La plecare, însă Victor Slav le-a cerut ziariştilor să-i lase pe amândoi în pace: „Băi, lăsaţi-ne! Vă respect, respectaţi-ne! La revedere!„. 

Luni dimineaţă, Bianca Drăguşanu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care îi mulţumea lui Victor Slav că a fost alături de ea. „Îţi mulţumesc că ai fost alături de mine!„, a scris starleta.

Citeşte şi: VICTOR SLAV O CURTA pe ANDA ADAM în timp ce ERA ÎNSURAT CU BIANCA. Detaliul care îl dă de gol