Divorţ după 19 ani de căsnicie. Au împreună doi copii minori

Fostul internaţional englez Jamie Redknapp divorţează de soţia sa, Louise, după un mariaj de 19 ani, anunţă astăzi presa din Anglia.

24 iul. 2017, 07:07

„Cuplul a fost căsătorit de 19 ani, dar din păcate totul a ajuns la final”, notează tabloidul The Sun, citând surse din apropierea celor doi. 

Zvonurile privind ruptura dintre fostul star al lui Liverpool şi cântăreaţa care în ultimii ani a cochetat şi cu cinematografia, iar în 2016 a participat la emisiunea Strictly Come Dancing, apăruseră în urmă cu câteva luni, când se specula că cei doi vor face un ultim efort să-şi salveze relaţia.

Totuşi, una dintre cele mai bune prietene ale Louisei, Karen Clifton, a declarat că nu mai e cale de împăcare: „În timpul emisiunii (n.r. Strictly Come Dancing) Louise a căpătat încredere în sine şi s-a văzut că şi-a întins aripile. E excepţional pentru că devenise casnică şi în aceste cazuri poţi uita de tine în multe rânduri. Acum e mai atentă cu ea şi se reinventează. E o femeie superbă, iar el e un bărbat admirabil şi îmi pare foarte rău că s-au separat”.

Jamie şi Louise Redknapp au împreună doi copii, Charlie şi Beau, de 12, respectiv 8 ani.