Divorţ neaşteptat în showbiz după trei ani de căsnicie ca-n poveşti: „M-a lovit cu telefonul în faţă”

Trei episoade extrem de violente s-ar fi produs în ultimele șase luni ale mariajului lor, actrița afirmând în fața instanței că se teme pentru viața sa. Divorţul a durat mai multe luni, dar s-a consumat în aceste zile.

14 ian. 2017, 06:43

Divorțul dintre Johnny Depp și Amber Heard a fost finalizat de către un judecător din Statele Unite, vineri, a informat presa locală, relatează sâmbătă DPA și Reuters. Depp trebuie să-i plătească lui Heard șapte milioane de dolari ca parte a divorțului, a relatat ETOnline, citând documente judiciare.

Actrița a declarat anterior că va dona banii în scopuri de caritate. Banii vor fi împărțiți între Spitalul de Copii din Los Angeles, unde actrița face voluntariat de zece ani, și proiectele destinate femeilor care au fost victime ale violenței conjugale, desfășurate de American Civil Liberties Union.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”.

Relaţia lor a început după ce Johnny Depp s-a despărţit, după 14 ani, de actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. Depp şi Paradis au împreună doi copii – Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”.

De atunci, artistul american a dorit să se desprindă de imaginea de june-prim şi s-a consacrat interpretării unor personaje originale şi chiar excentrice, precum Edward din ”Edward Mâini-de-foarfece”, Raoul Duke din ”Spaima şi scârbă în Las Vegas”, Ichabod Crane din ”Legendă călăreţului fără cap”, Jack Sparrow din franciză ”Piraţii din Caraibe”, Pălărierul cel nebun din ”Alice în Ţară Minunilor” şi Barnabas din ”Umbre întunecate”. A interpretat şi personaje inspirate din realitate, precum Ed Wood în filmul cu acelaşi titlu, Joseph D. Pistone în ”Donnie Brasco”, George Jung în ”Visul alb” şi John Dillinger în ”Inamicii publici”. A interpretat şi rolul amerindianului Tonto în ”Legendă călăreţului singuratic”. La începutul anilor 1990 a început să colaboreze cu cel care a devenit regizorul sau fetiş, Tim Burton, care îi este şi un foarte bun prieten, alături de care a turnat opt filme.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.