Divorţ surpriză în lumea politică. S-au căsătorit cu fast în 2014, au făcut şi doi copii, iar acum se despart

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, în prezent preşedinte al Autorităţii Naționale pentru Cetățenie (ANC), divorţează de Alberta, un medic stomatolog cu care s-a căsătorit în 2014, în fața multor apropiați și oameni politici, apoi au făcut doi copii.

RomaniaTV.net
16 ian. 2019, 08:31

În 2016, norul de iubire s-a evaporat și au apărut primele scandaluri. Mai exact, între tânăra soţie și mama lui Andrei, Emilia Iucinu. Cele două au ajuns în vizorul presei după ce au avut o altercație fizică, ce s-a sfârșit cu un ordin de restricție și cu sechele ireparabile între cele două. Totodată, cuplul a reușit să supraviețuiască acestui incident, dar totul s-a năruit în vara acestui an, scrie Evenimentul Zilei. 

Potrivit evz.ro, apropiații cuplului spun că Andrei și-a prins soția într-o relație mai mult decât amicală cu un coleg de breaslă. Ea era mutată la Paris, unde și-a deschis un cabinet stomatologic și mai venea doar în scurte vizite prin țară. După o vizită surpriză a lui Andrei Tinu, înainte de Sărbători, adevărul a ieșit la iveală, a povestit el prietenilor.

În prezent, cei doi se află la începutul procesului de divor, dosarul ajungând deja pe masa instanței de judecată.

Jurnaliștii Cancan.ro l-au surprins zilele trecute pe Andrei Tinu la Berlin, sărutându-se cu noua lui iubită.