Divorţul lesbienelor, bătaie pe 220.000.000 de dolari

Povestea de dragoste dintre celebra prezentatoare tv Ellen DeGeneres şi Portia De Rossi se apropie de sfârşit. Frumoasa actriţă a renunţat deja să mai poarte verigheta.

08 feb. 2014, 21:56
Divorţul lesbienelor, bătaie pe 220.000.000 de dolari

Revista „Star” aruncă bomba: „Ellen şi Portia, divorţ de 220 de milioane $”. Actriţa Portia De Rossi (41 de ani) a ajuns la capătul răbdării alături de soţia sa, celebra prezentatoare de televiziune Ellen DeGeneres (56 de ani), şi a decis să se despartă după 5 ani de căsnicie.

Portia se gândeşte serios să divorţeze de partenera ei de viaţă, pentru că Ellen nu se poate abţine şi flirtează cu toate invitatele pe care le are în emisiune.

Portia a renunţat deja să mai poarte verigheta şi se plânge mereu prietenilor că Ellen o închide în casă. Ba chiar a mărturisit că Ellen doar se preface că e fericită alături de ea, dar de fapt o obsedează gândul că Portia s-ar cupla din nou cu un bărbat.

Relaţia celor două a început să se răcească din 2008, când îşi doreau un copil, dar legislaţia americană nu le-a permis să adopte unul. Astfel, Portia s-a decis să poarte sarcina, dar Ellen a vrut o mamă surogat, scrie Click!.

Astfel, cele mai celebre lesbiene din lume au ales să se despartă cu scandal şi să lupte pentru averea de 220 de milioane $.