DJ-ul suedez Avicii s-a sinucis! Mesajul transmis de familie este CUTREMURĂTOR!

Dj-ul și producătorul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, se confrunta cu probleme emoționale în ultima perioadă, familia sugerând că tânărul muzician s-a sinucis.

26 apr. 2018, 16:23
DJ-ul suedez Avicii s-a sinucis! Mesajul transmis de familie este CUTREMURĂTOR!

Dj-ul a fost găsit mort pe 21 aprilie în Oman, anunțul fiind făcut de impresarul starului. DJ-ul avea 28 de ani. Familia muzicianului a emis un comunicat în care vorbește despre problemele cu care se confrunta tânărul.

„Dragul nostru Tim a fost un explorator, un suflet artistic și fragil aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care călătorea și muncea mult pentru o pace care i-a provocat mult stres. Când a încheia cu turneele, a dorit să-și găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și pentru a putea să facă ce a iubit cel mai mult – muzică. Se lupta cu gânduri despre Sens, Viață, Fericire. Nu a mai putut continua. Dorea să-și găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru mașinăria de afaceri în care se găsea; era un tânăr sensibil care își iubea fanii, dar ura lumina reflectoarelor. Tim, vei fi, pentru totdeauna, iubit și regretat. Persoana care ai fost și muzica ta vor ține vie amintirea ta.”

Ultima poză cu Avicii, cu doar o zi înaintea morţii. DJ-ul era relaxat cu prietenii, pe un yacht FOTO

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Avicii le-a spus fanilor că se pregăteşte pentru o nouă etapă a vieţii.

Două autopsii au fost efectuate în cazul faimosului DJ, însă anchetatorii au respins orice pistă criminală în cauza decesului, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei din Oman.