DJ Wanda şi-a găsit alesul: „Suntem extravaganţi din punct de vedere sexual”

Până mai de curând DJ Wanda spunea cu surle şi trâmbiţe că vrea să devină femeie de casă, dar nu are cu cine. Ei bine, dorinţa arzătoare a celei mai excentrice vedete i s-a îndeplinit. Ea a mărturisit că este îndrăgostită din nou.

RomaniaTV.net
23 nov. 2014, 09:03
DJ Wanda şi-a găsit alesul: „Suntem extravaganţi din punct de vedere sexual”

Noua cucerire a dj-istei este un spaniol pe care l-a întâlnit la un curs de specializare în tatuaje din Barcelona, şi despre care spune că este extrem de bun la pat. Nu doar aspectul sexual este important pentru Wanda, ci şi întreaga relaţia dintre cei doi.

Cum Dj. Wanda are un salon de tatuaje în Bucureşti, care se bucură de un mare succes în rândul fanilor acestui trend, ea doreşte să obtină cât mai multe diplome în acest domeniu şi să devină astfel o emblemă a tatuajului bucureştean.

Nonoconformista Dj. Wanda a declarat pentru revista Ciao! că: „Spaniolii sunt buni la pat. Ne potrivim foarte bine. Cine a zis că bărbatul tatuat e bun la pat, a avut mare dreptate.

Este o chimie foarte mişto între noi, în prima noapte ne-am surprins reciproc unul pe celălalt. Suntem extravaganţi din punct de vedere sexual.

Ne-am cunoscut la Barcelona, eu am fost acolo la un curs de tatuaje. Suntem împreună de o lună. Niciodată nu am crezut că poate fi un sentiment atât de puternic într-un timp aşa de scurt. Între noi totul este aşa cum trebuie să fie. Suntem un cuplu atipic, ne-am găsit. E pentru prima dată când spun despre un bărbat că aş vrea să fie tatăl copiilor mei”.

Citeşte şi  DJ Wanda în căutarea soţului perfect. Iată dorinţele vedetei