DJ Wanda şi-a întinerit zona intimă, iar acum vrea din nou la estetician. „Am 40 de ani şi cred că…”

În urmă cu doi ani, Dj Wanda și-a întinerit zona intimă și a avut curajul să recunoască această intervenție ceva mai neobișnuită. Curajul brunetei le-a motivat și pe alte doamne să treacă pe la cabinetul medicului estetician.

10 oct. 2016, 09:42
DJ Wanda şi-a întinerit zona intimă, iar acum vrea din nou la estetician. „Am 40 de ani şi cred că…”

DJ Wanda nu mai este tinerică și este conștientă de acest lucru, așa că se arată dispusă să facă orice compromis pentru a-și ascunde vârsta, scrie libertatea.ro. Bruneta nu s-a sfiit niciodată să recunoască orice tip de operație la care a apelat, chiar dacă unele persoane s-au grăbit să o critice.

Citeşte şi Miros neplăcut… sub centură? 4 sfaturi speciale pentru bărbaţi

„SF. Așa a numit presa acea operație a mea de rejuvenare intimă. M-am oprit acolo, adică mai mult de atât nu am ce să mai fac, e bine. Acum am descoperit o tehnică nouă, cu fire, un fel de minilifting. Am 40 de ani și cred că vreau să arăt bine și la 50 și la 60 și nu o să fac nimic din ceea ce este prea mult, dar cu siguranță că de fiecare dată voi încerca să arăt bine, pentru mine în primul rând”, a declarat Wanda. 

DJ Wanda și-a întinerit zona intimă, iar Fizz și-a mărit penisul

Nu doar Wanda este promotoarea unei astfel de intervenții destul de rar întâlnite în rândul românilor, ci și Fizz. Să ne aducem aminte că Fizz a fost primul artist care a recunoscut că și-a mărit zona intimă pentru a avea performanțe în dormitor. Deși este un subiect tabu, Dj Wanda este convinsă că din ce în ce mai multe persoane, femei și bărbați, aleg să urmeze atât exemplul ei, cât și pe al lui Fizz.

Citeşte şi 5 greşeli de igienă intimă pe care femeile le fac vara

„Acum o să vă spun un secret. Doctorul care m-a operat pe mine este renumit pentru operațiile de mărire de penis, adică sunt convinsă că există mulți bărbați care își doresc chestia asta. Despre Fizz parcă se discuta la un moment dat că și-a făcut o astfel de operație. Îți dai seama, când Fizz și-a făcut operația asta, e cum mi-am făcut eu rejuvenarea, deci acum în urmă cu 100 de ani lumină. Cred că dacă simți nevoia, e bine să apelezi, dar dacă devii carton ca bărbat, deja e o problemă”, a mai spus Wanda.