ACCIDENT RUTIER pe DN1. Cinci persoane au fost rănite

Circulaţia pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, care a fost blocată, miercuri seară, în urma unui accident rutier, a fost reluată în condiţii normale. Cinci persoane rănite în accident au fost transportate la spital.

08 ian. 2014, 19:12
ACCIDENT RUTIER pe DN1. Cinci persoane au fost rănite

Traficul rutier pe DN1, între Ploiești și Brașov, care miercuri seară a fost blocat începând cu ora 20.45 din cauza unui accident rutier, a fost reluat în condiții normale la ora 22.45, potrivit Mediafax. În cele două ore în care DN 1 a fost blocat, circulația a fost deviată prin localitatea prahoveană Păulești.

Echipajele de descarcerare au intervenit, iar ambulanțele au preluat cinci persoane care au fost rănite după ce un autoturism Seat s-a ciocnit de o autoutilitară. Printre răniți se numără două persoane în vârstă de 45, respectiv 47 de ani, din Onești, care circulau în autoutilitară, și trei tineri din orașul prahovean Băicoi, care se aflau în autoturism.

Toți cei cinci răniți au fost duși la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde medicii le-au făcut investigații medicale.

CITEŞTE ŞI: Accident GRAV în Constanţa. Cinci maşini au fost implicate, între care un microbuz cu pasageri