DNA: Avocat din Baroul Bucureşti, judecat pentru trafic de influenţă. Ce şpagă a cerut

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Georgeta-Lavinia Marin, avocat în Baroul Bucureşti, pentru trafic de influenţă, transmite Agerpres. Ea va fi judecată în stare de libertate.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 14:50
DNA: Avocat din Baroul Bucureşti, judecat pentru trafic de influenţă. Ce şpagă a cerut

În rechizitoriu, procurorii au reţinut că, în perioada mai – octombrie 2013, inculpata Marin a pretins în mod direct de la un denunţător, cercetat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, suma de 1.500 de euro, urmând ca în schimb să intervină pe lângă ofiţerul de poliţie ce avea în instrumentare dosarul penal respectiv, în scopul întocmirii unei propuneri de neîncepere a urmăririi penale a acestuia.

‘Conform înţelegerii, în 17 octombrie, Georgeta-Lavinia Marin a primit de la denunţător suma de 1.500 de euro în scopul menţionat, împrejurare în care procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante’, se arată într-un comunicatul DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Curţii de Apel Bucureşti. Anchetatorii au propus ca inculpatei să i se interzică ieşirea din ţară şi să nu mai aibă voie să profeseze.

VEZI SI:

Record de şpagă în Sălaj: Un medic a luat mită de 125 de ori în doar 11 zile