DNA cere redeschiderea unui dosar care îl vizează pe fostul procuror Mircea Negulescu

Direcţia Naţională Anticorupţie vrea să îl ancheteze pe Mircea Negulescu. Procurorii anticorupţie au făcut cerere la Înalta Curte să fie redeschis un dosar în care este vizat fostul procuror de la DNA Ploieşti, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 11:37
DNA cere redeschiderea unui dosar care îl vizează pe fostul procuror Mircea Negulescu

Solicitarea DNA a fost depusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe 19 aprilie, urmând a se judeca miercuri.

În dosarul pe care DNA îl vrea redeschis Mircea Negulescu este acuzat de constrangerea unor oameni de afaceri, dar şi de faptul că ar fi dobândit fraudulos terenul pe care fiul său şi-a construit o vilă. potrivit România TV

Sursele citate de Mediafax au precizat că în cadrul dosarului deschis ca urmare a plângerii nu ar fi fost audiate toate persoanele, astfel încât procurorul superior ierarhic celui care instrumenta cazul a infirmat soluţia de clasare.

De altfel, la Parchetul General sunt mai multe cauze care îl vizează pe procuror. Surse judiciare declarau, la sfârşitul lunii februarie, pentru MEDIAFAX, că procurorii de la Parchetul General au în lucru 12 cauze privindu-l pe fostul procuror Mircea Negulescu, vizând activitatea sa de procuror de la Parchetul Curţii de Apel Ploieşti şi DNA Ploieşti.